Τούντορ: "Κάνουν πλάκα μαζί μας, κάποιοι το παίζουν Θεοί! Εγώ αισθάνομαι πως κέρδισα"

Οργίλη ήταν η αντίδραση του Ιγκόρ Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου, για τα όσα έγιναν στην Τούμπα. Επιτέθηκε στον διαιτητή, ενώ κατέκρινε την επιλογή του Μάρκο Σίλβα να μην σχολιάσει τις αποφάσεις του Ανδρέα Παππά.

Τούντορ: "Κάνουν πλάκα μαζί μας, κάποιοι το παίζουν Θεοί! Εγώ αισθάνομαι πως κέρδισα"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε αναλυτικά:

Για την διαιτησία: «Είναι ντροπή που πρέπει να μιλήσω για τα πάντα εκτός από το ποδόσφαιρο. Συνήθως πριν και μετά τα ματς οι προπονητές λένε δεν θέλω να μιλήσω για τον προπονητή. Όμως εγώ λέω γιατί δεν πρέπει να μιλήσουμε για τους διαιτητές; Οι διαιτητές είναι κομμάτι βασικό του ποδοσφαίρου. Πριν το ματς έκανα πλάκα για τον διαιτητή και έλεγα πως δεν θέλω τον διαιτητή που είχε ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη με την Άντερλεχτ, όμως έκανα λάθος. Καλύτερα να είχαμε εκείνον τον προπονητή. Δεν έχει να κάνει μόνο με το πέναλτι ούτε με το τι έγινε αόπ το πρώτο λεπτό,αλλά ότι κάποιος κάνει πλάκα με την ζωή κάποιου άλλου. Διότι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου είναι το ποδόσφαιρο και το ίδιο και για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Και μετά ερχόμαστε και λέμε γιατί έγινε αυτό. Δεν ξέρω πόσοι τραυματίστηκαν εδώ επειδή κάποιος που ήρθε να το παίξει Θεός. Αν το ποδόσφαιρο το ελληνικό πρέπει να προχωρήσει πρέπει κάτι να αλλάξει. Όλο αυτό σήμερα ήταν ένα ανέκδοτο. Κάνουν πλάκα μαζί μας! Μπορεί να έχεις καλύτερους ποδοσφαιριστές αλλά δεν χρειάζεται να γίνεται αυτό

Για τον αγώνα: Για το ματς έχω να πω ότι ήταν καλό, δύο καλές ομάδες έπαιξαν μαζί. Δεν αισθάνομαι ηττημένος μετά από αυτό το ματς αλλά περισσότερο κερδισμένος. Μου αρέσει να είμαι εδώ. Αισθάνομαι τον ΠΑΟΚ ως σπίτι μου και θα είμαι εδώ για να προσπαθήσω. Ποιος θα έρθει να δει αγώνα όταν ξέρει τι θα γίνει; Υπάρχει ένα όριο σε όλα. Δεν μπορώ να τον καταλάβω αυτόν τον τύπο σήμερα. Όλο το γήπεδο τον ειρωνευόταν με όσα έβλεπε Όλο το γήπεδο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει αυτός ο άνθρωπος μέσα του και με τι σθένος δεν έδωσε αυτό το πέναλτι στα τελευταία λεπτά. Κάποιος πρέπει να αλλάξει κάτι. Αυτό συμβαίνει και στην Κροατία. Εκεί είναι η Ντιναμό εδώ ο Ολυμπιακός. Κάποιοι κατέληξαν στην φυλακή αλλά το σύστημα δεν άλλαξε.

Είναι ντροπή όλο αυτό διότι ο αθλητισμός είναι κάτι όμορφο και αυτό εδώ είναι κάτι βρώμικο. Είστε εδώ 30 άτομα και όταν κλείσουν τα μικρόφωνα θα πείτε τα ίδια που λέω εγώ. Δεν υπάρχουν μυστικά. Δεν συμβαίνει στο… διάστημα όλο αυτό αλλά εδώ. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τον προπονητή του Ολυμπιακού. Απλά τον έβλεπα να διαμαρτύρεται και αυτός με τον διαιτητή και δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να είμαι θυμωμένος, τελικά είμαι θυμωμένος.

Σήμερα ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Παίξαμε με νεαρά παιδιά που είναι τα πρώτα τους μεγάλα παιχνίδια για αυτό κάναμε μερικά αβίαστα λάθη. Αυτό μας έλειψε σήμερα ότι κάναμε πολλές λάθος μεταβιβάσεις.

Για την αντίδραση του Μακ στον διαιτητή: Δεν μου άρεσε η αντίδραση του Μακ αλλά μπορώ να τον καταλάβω. Θεωρώ ότι όσα έγιναν σήμερα θα μας επηρεάσουν αλλά θα μας κάνουν πιο δυνατούς.

ΔΕΙΤΕ VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

VIDEO: Χαμός στη συνέντευξη Τύπου, αποχώρησε ο Μάρκο Σίλβα

News 24/7

24MEDIA NETWORK