Χάνει τον Πρίγιοβιτς πάνω που άρχισε να σκοράρει εκτός έδρας!

Χωρίς τον πρώτο του σκόρερ και εσχάτως... κίλερ εκτός έδρας, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, θα ταξιδέψει στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Στην Ιταλία για... προσωπικές υποθέσεις ο Ελ Καντουρί.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
prijovic EUROKINISSI

Αν υπήρχε ένα παράπονο από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ προς τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, αυτό είχε να κάνει με τις επιδόσεις του εκτός έδρας. Ο Σέρβος φορ δεν... μάτωνε τα δίχτυα μακριά από την Τούμπα και γι΄αυτό σε αρκετά ματς έχασε τη θέση του από το βασικό σχήμα!

Κόντρα σε Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και ΠΑΣ στα Γιάνννα, ωστόσο, ο Πρίγιοβιτς πέτυχε τρία γκολ και έβγαλε μία ασίστ, δείχνοντας πως είναι... κίλερ και μακριά από την Θεσσαλονίκη.

Δυστυχώς όμως, για τον Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεση του τον 28χρονο άσο, που έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον Ατρόμητο λόγω ενοχλήσεων. Τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να πάρει ο Ευθύμης Κουλούρης, ενώ στην αποστολή είναι για πρώτη φορά ο Μουλέν.

Θυμίζουμε πως το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει 2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αναλυτικά η αποστολή του "δικέφαλου":

Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Αζεβέδο, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάχοβ, Μουλέν, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Βιεϊρίνια, Τζάλμα, Μακ, Λημνιός, Κουλούρης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK