Πετράκης: "Αποκλειστήκαμε άδικα"

Ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορούσε να πιστέψει πως η ομάδα του έχασε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Πετράκης: "Αποκλειστήκαμε άδικα"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά τόνισε: "Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι, γιατί δεν καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Είχαμε φτάσει σ' ένα καλό σημείο. Να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που υποστήριξαν την προσπάθεια και μας έφτασαν ως εδώ. Στηριχτήκαμε σε παιδιά χωρίς χρόνο συμμετοχής. Καταφέραμε και αφήσαμε στην προηγούμενη φάση έξω τον ΠΑΟΚ με τα ίδια παιδιά που είχαν λίγες συμμετοχές στην Σούπερ Λιγκ. Οι ίδιοι δημιούργησαν σήμερα τις προϋποθέσεις πρόκρισης.

Ελέγχαμε το ματς, προηγηθήκαμε στο α' ημίχρονο. Για 'μενα σημαντικό ρόλο έπαιξε η αποβολή του Κρητικού. Δεν μας έκανε προϋποθέσεις για ευκαιρία ο αντίπαλος. Φάγαμε 2 γκολ από ένα δυνατό μας σημείο, που είναι τα στημένα. Αυτοί που είχαν τις καθαρές ευκαιρίες στο παιχνίδι ήμασταν εμείς. Στα πέναλτι είναι η στιγμή που ο αντίπαλος φάνηκε πιο έτοιμος και πήρε την πρόκριση. Η προσπάθεια ήταν πολύ μεγάλη, όχι μόνο γιατί μπορούσαμε να πάμε πιο κάτω στο θεσμό, αλλά δώσαμε χρόνο και σε παίκτες που δεν έπαιζαν πολύ.

Μέχρι εδώ που φτάσαμε με παιδιά που έπαιζαν πρώτη φορά στην ' Α' Εθνική ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία και άδικο που δεν περάσαμε. Το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Αυτή είναι η ομορφιά του και αφήνουμε παρακαταθήκη για την επόμενη μέρα.Εμείς θέλαμε να πάμε και πιο ψηλά στο θεσμό, αλλά μην ξεχνάμε πόσο σημαντικό είναι που στηριχτήκαμε σ' αυτά τα παιδιά. Άδικα αποκλειστήκαμε και γι' αυτό έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες. Από την αρχή βασικός στόχος είναι η παραμονή στη Super League και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να το πετύχουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK