Κατεβαίνει κανονικά ο Πλατανιάς!

Το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην Κρήτη για την αναμέτρηση του κυπέλλου Ελλάδας, όμως το παιχνίδι δεν θα πραγματοποιηθεί αφού η ομάδα του Πετράκη παραμένει αποκλεισμένη στα Γιάννενα. Κανονικά στο γήπεδο ο Πλατανιάς και... αγωνία για κυρώσεις.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΛΑΡΙΣΑ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ)
ael platanias EUROKINISSI SPORTS

Οι καιρικές συνθήκες στην Βόρεια Ελλάδα κάνουν αδύνατη τη μετακίνηση της ομάδας του ΠΑΣ στην Κρήτη για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Πλατανιά. Την Τρίτη (10/1) η ομάδα ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη, όμως η πτήση ακυρώθηκε και δεν υπήρξε κάποια άλλη λύση ( σύμφωνα με τα όσα λένε στα Γιάννενα).

Έτσι, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ επέστρεψαν στη βάση τους με τον καιρό σήμερα (11/1) να είναι χειρότερος! Αρκετοί δρόμοι στην πόλη έχουν κλείσει, οπότε οι άνθρωποι της ομάδας ενημέρωσαν την ΕΠΟ, με όλα τα απαραίτητα έγγραφα, πως δεν μπορεί να γίνει το παιχνίδι.

Οι διαιτητές, πάντως, είναι στα Χανιά και θα βρεθούν στο γήπεδο με σκοπό να κλείσουν το φύλλο αγώνα. Εκεί θα βρεθεί κανονικά και η ομάδα του Πλατανιά, που δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και δεν θέλει να υποστεί κυρώσεις για τη μη τέλεση του ματς.

Οι πληροφορίες του Contra.gr πάντως αναφέρουν πως οι άνθρωποι του Πλατανιά δεν έχουν καμία διάθεση να κάνουν ένσταση κατά του ΠΑΣ Γιάννινα και περιμένουν απλά τις αποφάσεις της ΕΠΟ. Το παιχνίδι, πάντως, έπρεπε να είχε αναβληθεί 24 ώρες πριν την ώρα της σέντρας, οπότε τα πάντα θα κριθούν σε πειθαρχικό επίπεδο με τη λογική να λέει πως δεν θα υπάρχει θέμα τιμωρίας.

* Η φωτογραφία είναι αρχείου

Εικόνες από το προπονητικό κέντρο του ΠΑΣ τώρα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK