"Νοσοκομείο" ο Πλατανιάς

Χωρίς τους τραυματίες Σωτηρίου, Γκνιάτιτς και Γιακουμάκη θα παραταχθεί ο Πλατανιάς στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Με πρωινή προπόνηση στο Μάλεμε ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στα Περιβόλια (2/12/15, 16.00). Το πρόγραμμα περιλάμβανε τακτική και δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Παράσχος συμμετέχουν 18 παίκτες, οι οποίοι είναι: Κασωτάκης, Κοκκαλάς, Μπανανά, Δημήτρης, Ιτούα, Σελίν, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Μαχαμάτ, Τζιμότζι, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ζίκο, Ράμος, Τσουράκης, Τζιλβάν, Ντίνας, Πάγκαλος.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης του Πλατανιά υπέστη ρήξη χιαστού και θα υποβληθεί σε επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Ο Γκνιάτιτς υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει διάστρεμμα στο ίδιο σημείο όπου είχε χτυπήσει πριν από έναν μήνα και θα απουσίασει από τις προπονήσεις για περίπου επτά με δέκα ημέρες.  Όσον αφορά στον Σωτηρίου, είναι καλύτερα και ακολουθεί πρόγραμμα με ελαφρύ τρέξιμο.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα