Έπιασε... 13αρι στις νίκες ο Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου κερδίζοντας και στο Περιστέρι τον Ατρόμητο με 3-1 (5-1 συνολικό). Τις 13 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις έφτασε η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου!

Έπιασε... 13αρι στις νίκες ο Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ!

Μπορεί το 3-1 να δείχνει ένα... άνετο πέρασμα του ΠΑΟΚ από το Περιστέρι, ωστόσο η εικόνα του αγώνα και ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο απέδειξε ότι ο Ατρόμητος θα μπορούσε να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω, αν όχι την πρόκριση, τουλάχιστον τη νίκη.

Οι Περιστεριώτες με την είσοδο του Βασιλακάκη στο ματς στο β' ημίχρονο έγιναν πιο επικίνδυνοι, ισοφάρισαν σε 1-1 με τον 29χρονο μέσο, ωστόσο στη συνέχεια τους έλειψε η ουσία και ο ΠΑΟΚ όταν του δόθηκε η ευκαιρία να βγει μπροστά... τιμώρησε.

Πρώτα ο Κάνιας (67') και στη συνέχεια ο Κουλούρης (79') διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Ετσι, ο ΠΑΟΚ με συνολικό σκορ (5-1) υπέρ του από τα δύο παιχνίδια προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, εκεί που ήδη βρίσκονται ΑΕΚ, Πανιώνιος και ΑΕΛ.

Παράλληλα, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει φτάσει τις 13 νίκες σε ισάριθμους αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Σάκιτς, Ούμπιδες, Μπουσούλατζιτς, Νάτσος (73΄ Κυριακίδης), Μπρούνο, Ντιγκινί (46΄ Βασιλακάκης), Ντάουντα (46΄ Κωτσόπουλος).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος (57΄ Κρέσπο), Βαρέλα, Μαλεζάς, Αζεβέντο, Κάνιας, Σάχοβ (75΄ Μουλέν), Πέλκας (61΄ Μπίσεσβαρ), Λημνιός, Μακ, Κουλούρης.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK