Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 0-0

Ο ΠΑΟΚ είχε ούτως ή άλλως το προβάδισμα με το το 2-0 της Τούμπας και προκρίθηκε για 26η φορά στην ιστορία του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μετά το 0-0 στον επαναληπτικό με τον Λεβαδειακό. Η ομάδα του Δώνη θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο το νικητή του ζευγαριού Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης.

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 0-0

Εικόνα αγώνα:

Ο ΠΑΟΚ είχε το 2-0 στις αποσκευές του στο ταξίδι της Λειβαδιάς και δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ για να κάμψει την αντίσταση του Λεβαδειακού και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε απέναντί του μία ομάδα που μετά το βαρύ 1-4 της περασμένης Κυριακής έψαχνε μία καλή εμφάνιση και -γιατί όχι- μία μεγάλη πρόκριση.

Ο Παράσχος διάβασε σωστά το παιχνίδι, έβαλε τον Μαχαίρα πάνω στο Λίνο που στα τελευταία ματς είναι ο καλύτερος -και πιο δημιουργικός- παίκτης του Δικεφάλου, αλλά υστερούσε στην τελική προσπάθεια. Είναι χαρακτηριστικό πως η μοναδική καλή φάση ήταν η εκτέλεση φάουλ του Μπουμάλ στο 55ο λεπτό που έδιωξε με υπερένταση ο Ιντάνζ.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 19', ο Δικέφαλος είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Αθανασιάδη που βρέθηκε τετ α τετ με τον Κυριακίδη μετά από λάθος του Γεωργίου, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Από τον ίδιο παίκτη προήλθε το λάθος και στη φάση του 40' όταν ο Λάζαρ βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι, αλλά σούταρε άουτ.

Αυτές ήταν οι μοναδικές φάσεις στο ματς. Αυτά ήταν ό,τι είδαμε, αφού στη συνέχεια οι δύο ομάδες αποδέχθηκαν τη μοίρα τους. Ο Λεβαδειακός είχε το χρόνο αντίπαλο και οι παίκτες συνειδητοποίησαν ότι δύσκολα θα ανατρεπόταν η κατάσταση, κάτι που έγινε.

Κλειδί αγώνα:

Το 2-0 του πρώτου ματς έδωσε ούτως ή άλλως την πρόκριση στον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος είχε να διαχειριστεί ένα εύκολα ματς κόντρα σε μία ομάδα που περνάει κοιλιά και δεν πίστεψε και η ίδια πως μπορεί να κάνει το θαύμα.

MVP:

Ο Κυριακίδης έκανε την απόκρουση του αγώνα στη φάση του 19' διατηρώντας τις όποιες ελπίδες του Λεβαδειακού.

Αδύναμος κρίκος:

Δύο λάθη έκανε ο Γεωργίου στο παιχνίδι που λίγο έλειψε να ήταν μοιραία για τους γηπεδούχους

Το live του αγώνα

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Ζησόπουλος, Ρομέου, Γεωργίου, Μεντί, Μουλόπουλος, Λισγάρας, Πόι, Ροτζέριο, Μπουμάλ (65' Βασιλείου), Μαχαίρας (78' Μίλιεβιτς)

ΠΑΟΚ (Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Σίλντεφελντ, Λάζαρ, Κατσουράνης, Λίνο, Γκαρσία (70' Φωτάκης), Κάτσε, Ρομπέρ (83' Ολίσε), Λόρενς (90+ Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK