Σούπερ ανατροπή με Φορτούνη, στους "4" ο Ολυμπιακός!

Ο Ατρόμητος απείλησε τον Ολυμπιακό με αποκλεισμό σκοράροντας με γκολ (που δεν έπρεπε να μετρήσει), ωστόσο η είσοδος του Φορτούνη ανέτρεψε τα δεδομένα. Ασίστ και γκολ από τον διεθνή μεσοεπιθετικό και παλικαρίσια πρόκριση για τους "ερυθρόλευκους" μέσα στο Περιστέρι. Έκλεισε η τετράδα με ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ζει μέσα στην (έντονη και διαρκή) αμφισβήτηση από το ξεκίνημα της σεζόν όμως ο Ολυμπιακός του Πάουλο Μπέντο βγήκε νικητής σε έναν ακόμα "τελικό", σε ένα ακόμα ματς που μπροστά του είχε μπει η λέξη "πρέπει". Μπορεί να παρατάχτηκε στο Περιστέρι με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα-ψυχρολουσία από τον Πανιώνιο στο "Καραϊσκάκης" και να στριμώχτηκε ακόμα περισσότερο στα σχοινιά όταν αναγκάστηκε να κυνηγάει στο σκορ από ένα γκολ που ΔΕΝ έπρεπε να μετρήσει (ο Κιβρακίδης που έδωσε την ασίστ είχε ξεκινήσει από εμφανή θέση οφσάιντ) ωστόσο δεν το έβαλε κάτω.

Σούπερ ανατροπή με Φορτούνη, στους "4" ο Ολυμπιακός!

Έβγαλε ψυχή, πάθος, αντίδραση, προσωπικότητα και με δύο γκολ που είχαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Κώστα Φορτούνη (ένα γκολ και μία ασίστ για τον Τρικαλινό που μπήκε αλλαγή λίγο μετά το 1-0 των γηπεδούχων) έφερε τούμπα το ματς και πήρε μία σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας όπου τον περίμεναν ήδη τα άλλα τρία μέλη των λεγόμενων Big-4 του ελληνικού ποδοσφαίρου: Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο μέρος στο Περιστέρι δεν είχε γκολ, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να είναι πάντως η ομάδα που πατούσε καλύτερα στο χορτάρι. Μπλόκαραν την ανάπτυξη του Ατρομήτου με πίεση ψηλά και τον υποχρεώσαν να ολοκληρώσει το ημίχρονο χωρίς τελική (σχεδόν χωρίς υποψία φάσης) ενώ στον αντίποδα είχαν τον έλεγχο (63% κατοχή) και δημιούργησαν 2 αρκετές καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Τόσο όμως στο 8' με τον Ελιουνούσι (κεφαλιά) όσο και στο 24' με τον Ανσαριφάρντ (σουτ) δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν, με τον Γκορμπούνοφ να έχει θετικές επεμβάσεις.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να πετυχαίνει τον απόλυτο αιφνιδιασμό και τον Ολυμπιακό να "φωνάζει" δικαιολογημένα καθώς το 1-0 προήλθε με αντικανονικό τρόπο. Ο Πλατέλλας βρήκε με κάθετη τον Κιβρακίδη και αυτός γύρισε από τα δεξιά για να σκοράρει με κοντινό πλασέ ο Ντάουντα, με τον Κιβρακίδη να έχει ξεκινήσει όμως από εμφανή θέση οφσάιντ. Η συνέχεια πάντως βρήκε τους Πειραιώτες να πολιορκούν την εστία του Ατρομήτου και όχι μόνο να πετυχαίνουν το εκτός έδρας γκολ που έψαχναν από το ξεκίνημα αλλά να πετυχαίνουν ολική ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Κώστα Φορτούνη που πέρασε αλλαγή στο 55' (μέχρι τότε ο Ανσαριφάρντ είχε στήριγμα από πίσω του τον Σεμπά στην επίθεση).

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στο 63' εκτέλεσε το φάουλ από το οποίο (αρκετά καλός στο παιχνίδι) Ρομαό έγραψε το 1-1 με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή ενώ στο 71' (ενδιάμεσα είχε απειλήσει με σουτ) αξιοποίησε την καλοζυγισμένη σέντρα του Ντε Λα Μπέγια για να γράψει το 2-1 με εξαιρετική κεφαλιά! Το τελευταίο 20λεπτο βρήκε τον Ατρόμητο να βγαίνει μπροστά για το θαύμα των δύο γκολ όμως αυτό δεν ήρθε ποτέ, με τον Ολυμπιακό να έχει θωρακίσει καλά την περιοχή του Λεάλι και να αντέχει ακόμα και όταν έμεινε με 10 παίκτες με την αποβολή του Ντα Κόστα. Το τελικό σφύριγμα του Αρετόπουλου βρήκε τους Πειραιώτες να επικρατούν δίκαια και παλικαρίσια με 2-1 και να προκρίνονται στους "4", με τα ημιτελικά να έχουν πάρει φωτιά με τη συμμετοχή των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Φυτανίδης, Κατράνης, Μανιάτης, Ουμπίδες (88' Πασχαλίδης), Λημνιός (81' Ντιγκινί), Πλατέλλας, Τόνσο, Ντάουντα (55' Λε Ταλέκ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Ρομαό, Ανδρούτσος (80' Ρέτσος), Μανθάτης (85' Νικολάου), Σεμπά, Ελιουνούσι (56' Φορτούνης), Ανσαριφάρντ.

ΤΟ LIVE CHAT

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK