Η... μοναξιά του μεγάλου νικητή Πανιωνίου

Κόντρα στη Λαμία ο Πανιώνιος έπαιξε σχεδόν ... μόνος του και η νίκη του με 1-0 δεν συνιστά σε καμία περίπτωση είδηση. Καταπληκτικό, βγαλμένο από play-station το γκολ του Γιώργου Μασουρα.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, ο Πανιώνιος ώρες-ώρες θα αισθανόταν πολύ μόνος. Κόσμος πολύς στην εξέδρα δεν υπήρχε, το αντίθετο, το κρύο άλλωστε ήταν κάτι παραπάνω από τσουχτερό. Στο γήπεδο η Λαμία είχε κλειστεί στο καβούκι της και δεν έλεγε με τίποτα να βγει από αυτό.

Ο Ιστορικός πάλεψε να δημιουργήσει κόντρα σε μία πολυπρόσωπη άμυνα και η αλήθεια είναι ότι τα κατάφερε αρκετά καλά χωρίς μάλιστα να εμπλακεί σε κάποια μεγάλη φάση ο σέντερ φορ του, ο Ντουρμισάι. Ας είναι καλά ο Μασούρας που έπαιξε και και ως χαφ και ως φορ και ότι άλλο ήθελε ο προπονητής του.

Ηταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς. Με τελικές από το πρώτο, κιόλας, ημίχρονο, με συνεχή κίνηση και επίκαιρες θέσεις μέσα στην περιοχή. Θα μπορούσε δε να έχει σκοράρει πιο νωρίς από το 70' αλλά χαλάλι η αναμονή γιατί το τέρμα που πέτυχε πρόσφερε στα μάτια όσων παρακολούθησαν το ματς ένα πολύ γλυκό θέαμα.

Με τη μία η σέντρα του Βλάχου (μετά το άνοιγμα του Κόρμπου), με τη μία και το τελείωμα του Μασούρα γι' αυτό το γκολ-διαμάντι για το 1-0. Εν συνεχεία, επιτέλους είδαμε τη Λαμία να πατάει την αντίπαλη περιοχή και τον Κότνικ να βγάζει το σουτ του Ακόστα στο 74' και τον Σαββίδη να χάνει μοναδική ευκαιρία για το 2-0 στο 88'. Σε κάθε περίπτωση η ρεβάνς της Λαμίας θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι συνθέσεις

Πανιώνιος: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (90'+ Παπαγεωργίου), Μπραχίμι (46’ Λάμπρου), Σπιριντόνοβιτς (71’ Σαββίδης), Ντουρμισάι

Λαμία: Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Κουτρομάνος (36’ λ.τ. Καραγιάννης), Τσούκαλος (51’ Βάντερσον), Ακόστα (80' Μπουλούλης), Μπούντνικ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK