Με γκολ... συμβόλαιο ζωής ο Λάζαρος έστειλε την ΑΕΚ τελικό!

Η ΑΕΚ τα βρήκε μπαστούνια κόντρα στη Λάρισα που κρατούσε με συγκλονιστικό τρόπο το υπέρ της 2-1 από το πρώτο ματς. Ωστόσο, ο σεληνιασμένος Λάζαρος με γκολ "ποίημα" στο 94' έκανε το 1-0 και έστειλε την ομάδα του για τρίτη συνεχόμενη φορά στον τελικό του Κυπέλλου.

Με γκολ... συμβόλαιο ζωής ο Λάζαρος έστειλε την ΑΕΚ τελικό!

Σ' ένα ματς που η ΑΕΚ δεν ενθουσίασε καθόλου με το παιχνίδι της και η ΑΕΛ έπαιζε φοβερά στην άμυνα, χρειάστηκε να... μιλήσει η κλάση του κορυφαίου παίκτης της Ένωσης, Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου για να "κλειδώσει" η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Οι "κιτρινόμαυροι" θα παίξουν στο φινάλε της διοργάνωσης (σ.σ. με τον ΠΑΟΚ) για τρίτη συνεχόμενη φορά, αφού στο τέταρτο από τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων, ο 31χρονος άσος με φοβερό γκολ αλά... Κριστιάνο έκανε το 1-0, ανατρέποντας το 2-1 του πρώτου αγώνα.

Ιδιαίτερες αναλύσεις και κριτική δεν χωρούν για το συγκεκριμένο ματς, αφού ο επίλογος ήταν τέτοιος που τα υπερκάλυψε πλήρως.

Ωστόσο, αν θα έπρεπε να σταθούμε κάπου, είναι στην υπερπροσπάθεια που έκαναν οι αμυντικοί της Λάρισας, Μόρας και Ζίζιτς, αναχαιτίζοντας όλες τις προσπάθειες των παικτών του Χιμένεθ. Όσον αφορά την ΑΕΚ για ένα ακόμη παιχνίδι προβλημάτισε με το ρυθμό της και την αδυναμία της ν' ανοίξει κλειστή άμυνα.

Όλα αυτά βέβαια, γράφονται στο... χιόνι, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι "κιτρινόμαυροι" είναι πιο κοντά από ποτέ στο πρωτάθλημα, μετά από 24 χρόνια και φλερτάρουν με το νταμπλ, το οποίο δεν έχουν κατακτήσει εδώ και 40 χρόνια!

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο (73’ Γιακουμάκης), Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Κονέ (64’ Μασούντ), Σιμόες, Λιβάγια , Μπακασέτας (52’ Χριστοδουλόπουλος), Αραούχο.

ΑΕΛ (Αντωνίου): Μπόζοβιτς, Μόρας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Μασούρας, Μιλοσάβλιεβιτς, Γιοβάνοβιτς, Ντέλετιτς (83’ Περόνε, Αγκάνοβιτς (79’ Ρέντζας), Κριζμαν (77’ Ναζλίδης), Χούμπτσεβ.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK