Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης 1-1 (VIDEO)

Το γκολ του Μπενίτες στο 84' διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο γήπεδο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό να εξασφαλίζει και τυπικά θέση στον 39ο τελικό κυπέλλου της ιστορίας του.

Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης 1-1 (VIDEO)

TO LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Ο Απόλλων σόκαρε τον Ολυμπιακό με το γκολ του Ανγκούλο στο 44ο λεπτό δίνοντας ενδιαφέρον σε μία αναμέτρηση που λόγω του 0-3 του πρώτου αγώνα είχε χάσει κάθε σημασία του. Οχι πως το γκολ του Απόλλωνα άλλαζε τα δεδομένα, αλλά ουσιαστικά ανέδειξε για μία ακόμη φορά το πρόβλημα του Ολυμπιακού στην άμυνα και το πόσο εύκολα δέχεται γκολ ειδικά στην κόντρα.

Ο Ολυμπιακός είχε την φλύαρη υπεροχή στο πρώτο μέρος, με δραστήριο τον Μπενίτες και τον... Σιόβα να του στερεί το γκολ στην σπάνια φάση του 18ου λεπτού. Στην αντίπερα όχθη, ο Απόλλων έπαιξε χωρίς άγχος, με σωστό πρεσάρισμα και αγωνιστικό θράσος, ενώ πριν το 0-1 του 44' είχε προειδοποιήσει με τον Άρσιτς.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μονόλογος για τον Ολυμπιακό που προσπαθούσε να απαντήσει στο γκολ των φιλοξενούμενων, αλλά ήταν ευάλωτος πίσω με αποτέλεσμα ο Απόλλων να απειλεί ουκ ολίγες φορές στον κενό χώρο.

Φάση μεγάλη δεν είδαμε, είδαμε όμως γκολ. Ο Μπενίτες στο 84' ήταν αυτός που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και γλίτωσε τον Ολυμπιακό από μια εντός έδρας ήττα. Το τελικό 1-1 σφράγισε το ζευγάρι των ημιτελικών και τη θέση του Ολυμπιακού στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, το 39ο της ιστορίας του.

Σχόλιο:

Ο Ολυμπιακός μπήκε με χαλαρή διάθεση, ο Απόλλων αντιμετώπισε με πάσα σοβαρότητα το ματς και το γκολ του Ανγκούλο έδωσε ενδιαφέρον σε μια αναμέτρηση που ουσιαστικά δεν είχε νόημα. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε στα τελευταία λεπτά του β' μέρους και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης.

MVP:

Ο Μπενίτες συνεχίζει να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα και να κερδίζει πόντους ενόψει της νέας χρονιάς.

Αδύναμος κρίκος:

Η εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο. Ακόμα 45 λεπτά πεταμένα...

Oι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Περέιρα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μαζουακού, Εντινγκά (72' Φορτούνης), Ντοσεβί, Μπουχαλάκης (62' Φουστέρ), Ντομίνγκες, Χάρα (62' Μιλιβόγεβιτς), Μπενίτες.

Απόλλων Σμύρνης (Βοσνιάδης): Πίτκας, Κύργιας, Χατζής, Λίτσης, Κοτσώνης, Ηρακλής, Άρσιτς (89' Γκόλιας), Χαλκιαδάκης (81' Πινέιρο), Βασιλαντωνόπουλος, Φαρινόλα (70' Σουάνης), Ανγκούλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK