Πανηγύρισε αλά... Ντιμπάλα ο Πέλκας, tweet Παναθηναϊκού για το 1-0!

Ο Δημήτρης Πέλκας άνοιξε το σκορ στην Τούμπα με εκπληκτικό χτύπημα φάουλ και μιμήθηκε τον πανηγυρισμό του... Πάουλο Ντιμπάλα. Διαμαρτυρία μέσω Twitter για Παναθηναϊκό (VIDEO)!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που μπήκε πιο δυναμικά στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου και απείλησε σε 2-3 περιπτώσεις την εστία του ΠΑΟΚ όμως οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Δράστης ήταν ο Δημήτρης Πέλκας, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό του "Δικεφάλου" να αναλαμβάνει εκτέλεση φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και να τη στέλνει με αριστοτεχνικό τρόπο στο δεξί "παραθυράκι" της εστίας του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το γκολ αυτό ήταν αρκετό για να "βάλει φωτιά" στις εξέδρες της Τούμπας σκορπώντας ενθουσιασμό στους φίλους του ΠΑΟΚ, με τον ίδιο τον σκόρερ να πανηγυρίζει ιδιαίτερα καθώς μιμήθηκε τον Πάουλο Ντιμπάλα της Γιουβέντους που βάζει τα δύο δάχτυλα στο μέτωπό του κάνοντας τον... Μονομάχο!

Από την πλευρά του ο επίσημος Παναθηναϊκός δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το φάουλ που υποδείχτηκε εις βάρος των "πρασίνων" από το οποίο προήλθε το 1-0, γράφοντας στη σελίδα του στο Twitter:

"Καθαρό κόψιμο του Μολέδο στο 13', σφυρίζεται φάουλ σε πολύ καλή θέση από τον Κύζα!!! Σκοράρει ο Πέλκας με απευθείας εκτέλεση!! 1-0 το σκορ".

Λίγα λεπτά αργότερα μάλιστα, ο Παναθηναϊκός ζήτησε και πέναλτι σε ανατροπή του Μπεργκ μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, γράφοντας: "Καθάρο πέναλτι κ η φάση του Μπέργκ στο 18'".

News 24/7

24MEDIA NETWORK