Σαλπιγγίδης: "Θα γελάει όλη η Ευρώπη μαζί μας"

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μίλησε αρκετά για το εξωαγωνιστικό σκέλος του μεγάλου αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Σαλπιγγίδης: "Θα γελάει όλη η Ευρώπη μαζί μας"
INTIME SPORTS

Χαρακτηριστικά τόνισε: " Εμείς δεν μπορούμε να δώσουμε λύση σε αυτά. Είναι ζήτημα οργάνωσης και διαχείρισης. Οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούμε να βαράμε μπουνιά στο μαχαίρι. Δεν καταλαβαίνω γιατί άργησε το ματς να ξεκινήσει. Νομίζω ότι θα γελά η Ευρώπη με όσα έγιναν. Στον αγωνιστικό χώρο οι παλμοί είναι ανεβασμένοι. Αντιδράς ανάλογα με τα ερεθίσματα".

Προσέθεσε δε: " Δείξαμε πάντως ότι θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι. Ήταν δύσκολη η προσπάθεια και χαιρόμαστε που μετά από τόσα χρόνια ξαναπάμε σε έναν τελικό. Σε πολλούς παράγοντες κρίθηκε το ματς, αλλά ο πιο σημαντικός ήταν η αποφασιστικότητα, που δείξαμε σε όλη τη διάρκεια του ματς. Θα θέλαμε να παίξουμε πλήρεις στον τελικό, αλλά εννοείται πως δεν φοβόμαστε και θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο".

Ο Μιγκέλ Βίτορ υποστήριξε από την πλευρά του: " Οι παίκτες που θα μας λείψουν είναι πολύ καλοί, αλλά εμείς είμαστε η απόλυτη έννοια της ομάδας και δεν θα φοβηθούμε. Ήμασταν καλύτεροι και νικήσαμε. Μας επηρέασε η διακοπή στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά προετοιμαστήκαμε καλά. Ήμασταν καλύτερη ομάδα και νικήσαμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK