ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ επίθεση της Σπάρτης στον Ολυμπιακό!

Λίγες ημέρες πριν το μεταξύ τους παιχνίδι για το Κύπελλο, η Σπάρτη εξαπέλυσε μετωπική επίθεση στον Ολυμπιακο μέσω πολύ σκληρής ανακοίνωσης! Διαβάστε αναλυτικά.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ επίθεση της Σπάρτης στον Ολυμπιακό!
EUROKINISSI SPORTS

Του... πέταξε το γάντι! Μία εβδομάδα πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο φινάλε της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΠΑΕ Σπάρτη εξέδωσε μία άκρως επιθετική ανακοίνωση με στόχο τον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό, τον οποίο χαρακτηρίζει ως τον "πλέον ωφελημένο από το πιο διεφθαρμένο σύστημα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ:

"Η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ καλεί όλους τους Λάκωνες και συνάμα όσους θέλουν ένα υγιές και καθαρό ποδόσφαιρο στην αναμέτρηση της 15ης Δεκεμβρίου απέναντι στον ΟΣΦΠ και σε ότι εκφράζει ο συγκεκριμένος σύλλογος, ο πλέον ωφελημένος από το πιο διεφθαρμένο σύστημα στην Ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Ταυτόχρονα θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η ΑΕ Σπάρτη δεν πρόκειται να αποτελέσει ένα ακόμη «θύμα» στο μακρύ κατάλογο αυτής της λαίλαπας που κατακαίει το ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και τόσα χρόνια. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κλέψει τον ιδρώτα μας. Κι αυτό δεν αποτελεί προειδοποίηση αλλά δέσμευση.

Στις 15 του Δεκέμβρη, ο κόσμος της Σπάρτης, θα στείλει το δικό του ηχηρό μήνυμα σε όλη την Ελλάδα, γεμίζοντας το γήπεδο και στηρίζοντας την ομάδα κόντρα στον ΟΣΦΠ. Με τη φωνή και την ψυχή του!

ΥΓ. Όποιος πιστεύει στη Football League πως μπορεί να κοροϊδέψει τις ομάδες για να συντηρήσει το «μύθο» του και ταυτόχρονα στρατιές αργόμισθων, κάνει λάθος. Τα κορόιδα «πέθαναν» κι όσο πιο νωρίς το καταλάβετε, τόσο το καλύτερο για εσάς. Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε…"

News 24/7

24MEDIA NETWORK