Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ - Πανιώνιος

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα (08.02) θα ξεκινήσει η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ - Πανιώνιος για την φάση των 8 του Κυπέλλου Ελλάδος 2015-16, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (11.02) στις 19:30.

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ - Πανιώνιος

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα (08.02) θα ξεκινήσει η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Πανιώνιος για την φάση των 8 του Κυπέλλου Ελλάδος 2015-16, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (11.02) στις 19:30.

A.Εκδοτήρια Γηπέδου Τούμπας

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν με το ακόλουθο ωράριο:Δευτέρα 08.02.2016εως Τετάρτη 10.02.2016 από τις 09:00 μέχρι τις 17:00Πέμπτη 11.02.2016 09:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας καιβάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Β.Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων.Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκοδτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς καιτην εξουσιοδότηση.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των στοιχείων της ταυτότητας καιβάσει του νέου αθλητικού νόμου και του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.Για να αγοράσετε μέσω internet το εισιτήριο σας και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ .

Γ.Επίσημη ιστοσελίδα της Tickethour

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω tickethour και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων.Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς καιτην εξουσιοδότηση.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας καιβάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Δ.Καταστήματα Γερμανός

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας καιβάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής :

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ - Πανιώνιος

Στον αγώνα θα λειτουργήσει και οικογενειακή κερκίδα. Με κόστος του ενός εισιτηρίου στη θύρα 7Α αξίας 15 ευρώ μπορούν να εισέλθουν ταυτόχρονα στο γήπεδο της Τούμπας η μητέρα, ο πατέρας με τα παιδιά τους (ως 12 ετών) για να παρακολουθήσουν τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ. Η προμήθεια των εισιτηρίων της οικογενειακής κερκίδας θα γίνεται αποκλειστικά από το εκδοτήριο το οποίο βρίσκεται μπροστά στην μπουτίκ, ενώ ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας και προς αποφυγή συνωστισμού στα εκδοτήρια της Τούμπας, παρακαλούμε να προμηθευτείτε εισιτήρια το νωρίτερο δυνατό.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (ή στρατιωτική ταυτότητα,ή διαβατήριο,ή δίπλωμα οδήγησης).

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ - Ηρακλής

Επίσης την Δευτέρα (08.02) θα ξεκινήσει και η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Ηρακλή στο γήπεδο της Τούμπας, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (14.02) στις 19:30, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, της επίσημης ιστοσελίδας της TicketHourκαι των καταστημάτων Γερμανός.

Οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι έχουν αναλυτικά ως εξής:

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ - Πανιώνιος

News 24/7

24MEDIA NETWORK