ΑΕΚ-ΠΑΟΚ σε τελικό μετά από 34 χρόνια!

Ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε με 4-0 επί του Παναθηναϊκού και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα βρει απέναντί του την ΑΕΚ για πρώτη φορά μετά το 1983 (VIDEO)!

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ σε τελικό μετά από 34 χρόνια!

To 2-0 στην "Λεωφόρο" αποδείχτηκε πολύ... λίγο για τον Παναθηναϊκό ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ όχι μόνο να πετυχαίνει ανατροπή αλλά να σκοράρει τέσσερις φορές και με το εντυπωσιακό 4-0 να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ σε τελικό μετά από 34 χρόνια!

Ο "Δικέφαλος" επιστρέφει έτσι στον τελικό της δεύτερης τη τάξει ποδοσφαιρικής διοργάνωσης στην Ελλάδα μετά από τρία χρόνια (ήττα με 4-1 από τον Παναθηναϊκό το 2014 στο ΟΑΚΑ) ενώ θα τεθεί αντίπαλος της περσινής Κυπελλούχου ΑΕΚ για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια!

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ σε τελικό μετά από 34 χρόνια!

Η τελευταία φορά που οι δύο "Δικέφαλοι" διεκδίκησαν το τρόπαιο σε μεταξύ τους ματς ήταν το 1983 (29 Ιουνίου) στον 41ο τελικό του Κυπέλλου που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο, με την Ένωση να πανηγυρίζει τότε την κατάκτηση του τροπαίου επικρατώντας 2-0 με γκολ των Θωμά Μαύρου (27') και Βαγγέλη Βλάχου (80').

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΕΚ (Χέλμπουτ Σενέκοβιτς) : Αρβανίτης, Γεωργαμλής, Παραπραστανίτης, Μανωλάς, Καραγκιοζόπουλος (65' Τζιράκης), Αρδίζογλου, Μπαλής, Δίντσικος (78' Ράντονιτς), Κώττης, Βλάχος, Μαύρος.

ΠΑΟΚ (Χανς Χέερ) : Φορτούλα, Σκαρτάδος, Αλαβάντας, Ψαρράς, Σίγγας, Δαμανάκης (75' Τριανταφυλλίδης), Τρίμχολντ, Γκουερίνο, Δημόπουλος, Κούδας, Κωστίκος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK