Δεν αλλάζει τους βοηθούς του Τελικού η ΚΕΔ

Ούτε βήμα πίσω κάνουν ΕΠΟ/ΚΕΔ παρά το τελεσίγραφο του Σταύρου Κοντονή για αντικατάσταση των βοηθών του Σιδηρόπουλου στον τελικό του Κυπέλλου.

Δεν αλλάζει τους βοηθούς του Τελικού η ΚΕΔ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηλίας Αλεξέας και ο Τρύφων Πετρόπουλος παραμένουν βοηθοί του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ, αφού -κατά πληροφορίες- η ΕΠΟ δεν προτίθεται να τους αντικαταστήσει, όπως επιθυμεί το Υπουργείο Αθλητισμού.

Μοιραία το μεγάλο ματς βρίσκεται στον "αέρα" από τη στιγμή που ο Σταύρος Κοντονής υποστηρίζει πως η Ομοσπονδία τον κορόιδεψε και δεν τήρησε τη συμφωνία της 27ης Απριλίου, βάσει της οποίας προβλεπόταν να οριστεί ο Τάσος Σιδηρόπουλος με το τιμ που τον πλαισιώνει στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Έχει ζητήσει άλλωστε να γίνει η αλλαγή μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής στις 12, διαφορετικά θ' ανακοινώσει τη ματαίωση του τελικού!

Από την Ομοσπονδία λένε πάντως ότι τήρησαν τα συμφωνηθέντα και γι' αυτό δεν θα υπάρξει αντικατάσταση των βοηθών. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα να εκδώσουν ανακοίνωση.

Σε ό,τι αφορά το αίτημα του ΟΤΕ από την ΕΠΟ τονίζουν ότι στάλθηκε αργά και δεν τίθεται θέμα μετάθεσης του αγώνα την Κυριακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κοντονής: "Αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα, θ' αποφασίσω εγώ..."
Ορίστηκαν ο... Σιδηρόπουλος και οι βοηθοί του για τον τελικό
Επίθεση της ΑΕΚ στην ΕΠΟ: "Έχετε τελειώσει και δεν σας το έχουν πει…"

News 24/7

24MEDIA NETWORK