Οι πιθανές ενδεκάδες Ολυμπιακού και ΑΕΚ στον τελικό

Δείτε πως πρόκειται να παρατάξουν οι Μάρκο Σίλβα και Στέλιος Μανωλάς τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ αντίστοιχα στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι πιθανές ενδεκάδες Ολυμπιακού και ΑΕΚ στον τελικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ ζουν στους ρυθμούς του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τρίτης (17/05, 20:30) στο ΟΑΚΑ. Οι προπονητές των δύο ομάδων, Μάρκο Σίλβα και Στέλιος Μανωλάς, καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας κατέστρωσαν τα πλάνα τους για την σπουδαία αναμέτρηση, έχοντας αρκετά διλήμματα σε ό,τι αφορά στην αρχική ενδεκάδα.

Το Contra.gr παρουσιάζει τις σκέψεις των δύο τεχνικών, τα πρόσωπα και το σύστημα που πρόκειται να επιλέξουν στην μεγάλη αναμέτρηση.

Όσον αφορά στον -τυπικά- γηπεδούχο Ολυμπιακό, ο Μάρκο Σίλβα αποφάσισε να επαναφέρει τον Ρομπέρτο κάτω από τα γκολπόστ, αφήνοντας εκτός αποστολής τον Στέφανο Καπίνο, ο οποίος είχε... τραβήξει το κουπί, καθ' όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Λόγω του τραυματισμού το Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο Λεάντρο Σαλίνο θα αγωνιστεί στα δεξιά, ο Αρτούρ Μαζουακού στα αριστερά, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα βρεθεί ο Μάνουελ Ντα Κόστα με έναν εκ των Δημήτρη Σιόβα και Αλμπέρτο Μποτία να αποτελούν το παρτενέρ του Μαροκινού άσου. Στο κέντρο, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς έχει "καπαρωμένη" τη θέση του, ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα δώσει φανέλα βασικού στον Εστέμπαν Καμπιάσο ή τον Παϊτίμ Κασάμι.

Σε ρόλο επιτελικού χαφ θα αγωνιστεί ο Κώστας Φορτούνης, με τους Ερνάνι και Νταβίντ Φουστέρ να επιλέγονται για τα πλάγια, ενώ ο Μπράουν Ιντέγε θα είναι ο μοναδικός προωθημένος. Ο Σίλβα θα παρατάξει τους "ερυθρόλευκους" με σύστημα 4-2-1-3.

Από την άλλη πλευρά, ο Στέλιος Μανωλάς θα κατεβάσει την ΑΕΚ με διάταξη 4-3-3. Ο Αλάιν Μπαρόχα θα καθίσει κάτω από την εστία, οι Ροντρίγκο Γκάλο και Ντίντακ Βιλά θα βρεθούν στα πλάγια, ενώ οι Δημήτρης Κολοβέτσιος και Θέσαρ Άρθο θα αποτελέσουν το βασικό κεντρικό δίδυμο του "Δικεφάλου".

Ρόλο "κόφτη" θα έχει ο Αντρέ Σιμόες, με τους Πέτρο Μάνταλο και Γιάκομπ Γιόχανσον να αγωνίζονται ως εσωτερικοί μέσοι. Η απουσία του τιμωρημένου Έλντερ Μπαρμπόσα αναγκάζει τον Έλληνα τεχνικό να αναπροσαρμόσει τα πλάνα σε ό,τι αφορά στα άκρα της επίθεσης. Έτσι, ο Χρήστος Αραβίδης αναμένεται να τοποθετηθεί στο αριστερό "φτερό", ο Ρόναλντ Βάργκας στο δεξί κι ο Ραφίκ Τζεμπούρ θα αποτελέσει την "αιχμή του δόρατος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΧΑΜΟΣ: Ψυχολογικές "ντόπες" στους παίκτες της ΑΕΚ από τον κόσμο!
O Καπίνο, ο Ντουρμάζ και τα "θέλω" του Σίλβα

News 24/7

24MEDIA NETWORK