Οι τρεις απανωτοί τελικοί του Κάκου

Τα επεισόδια στο Ατρόμητος-ΑΕΚ, το εντυπωσιακό 4-4 στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός και η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Αρη (VIDEOS).

Οι τρεις απανωτοί τελικοί του Κάκου

Με πολλά χρόνια καριέρας στην πλάτη και με εμπειρίες από τελικούς Κυπέλλου, ο Τάσος Κάκος φαντάζει ο ιδανικός διαιτητής για να σφυρίξει τον μεγάλο τελικό μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού το Σάββατο (26/4) στο ΟΑΚΑ. Ο Κερκυραίος ρέφερι έχει συνδέσει, άλλωστε, το ονομά του με τρεις απανωτούς τελικούς, από το 2009 μέχρι το 2011.

Η αρχή έγινε στις 2 Μαϊου 2009 όταν κλήθηκε να διευθύνει τον τελικό μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού. Το παιχνίδι είχε εξέλιξη θρίλερ, η ΑΕΚ προηγήθηκε με 2-0 στο 8' αλλά ο Ολυμπιακός είπε την τελευταία λέξη για το τελικό 3-3. Στην παράταση οι δύο ομάδες σημείωσαν από ένα γκολ με αποτέλεσμα το παιχνίδι να οδηγηθεί στην διαδικασία των πέναλτι όπου επικράτησε ο Ολυμπιακός.

Την ακριβώς επόμενη σεζόν ο Κάκος ήταν πάλι ο εκλεκτός για τον τελικό, αυτή την φορά ανάμεσα σε Αρη και Παναθηναϊκό. Οι "πράσινοι" επιβλήθηκαν με 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Λέτο στο 63', ενώ ακολούθησε την περίοδο 2010-11 για τον Κάκο ένας τελικός που σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια. Η ΑΕΚ κέρδισε με 3-0, αλλά τα πανηγύρια μετατράπηκαν σε ντου στους παίκτες του Ατρομήτου και εικόνες ντροπής στο ΟΑΚΑ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK