Παραλήρημα Μπέου: "Μας άφησαν τα ωραία τους λεφτά"

Ο εν αργία Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, εκτόξευσε απίστευτες ατάκες για τον τελικό της ντροπής στο Πανθεσσαλικό. "Δεν υπήρξε μαχαιρωμένος", "ευχαριστούμε τους φιλάθλους που μας άφησαν τα ωραία τους λεφτά", "στην Ρωσία παίζουν ακόμα ξύλο", είναι μερικές από τις ατάκες του.

PRE GAME / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
beos EUROKINISSI SPORTS

Όλοι οι Έλληνες ποδοσφαιρόφιλοι έγιναν μάρτυρες το απόγευμα του Σαββάτου σε μία παρωδία-τελικό στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Ο... λογαριασμός στο τέλος είχε μαχαιρωμένους, τραυματίες, επεισόδια, υλικές ζημιές και φυσικά τους αρμόδιους εξαφανισμένους.

Περίπου 36 ώρες μετά ο εν αργία Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μίλησε στον Arena fm εκτοξεύοντας απίστευτες ατάκες.

"Αγωνίστηκαν κάποιοι να μην έρθει στο Βόλο ο τελικός. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που ήρθαν και είδαν τον τελικό και άφησαν και τα ωραία τους χρήματα στα μαγαζιά της πόλης και ευχαριστήθηκαν και τον τελικό", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Γιατί δε γράφουν τι έγινε χθες στου Ρέντη στο βόλεϊ και λένε μόνο για το Βόλο; Νομίζουν ότι ο κόσμος είναι μ...κες; Τι έγινε στο Βόλο δηλαδή; Μπέρδεψε η αστυνομία το μαντρί στο βουνό με έναν αγώνα στο Βόλο.

Είχε μια συμπλοκή από διακόσιους για την οποία ευθύνεται η αστυνομία. Οι υπόλοιποι 18.000 ήταν Άγιο Όρος, εκκλησία. Με παλμό με συνθήματα".

Για τα επεισόδια τόνισε: "Επίτηδες σας λέω ότι άφησαν να δέρνονται 40 λεπτά και μετά επενέβησαν. Θέλουν να απαξιωθεί το ποδόφαιρο να μην πηγαίνει κανένας. Όπως πέρσι ο τελικός, χωρίς κόσμο. Στον τελικό της Ρωσία ακόμα παίζουν ξύλο. Δεν άκουσα να μιλούν για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών.

Οι ζημιές αποτιμώνται και θα κρατηθούν από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ".

Για τον τραυματία που μαχαιρώθηκε, είπε : "Το παιδί αυτό που είπαν ότι μαχαιρώθηκε δεν ισχύει. Όταν σφύριξε ο διαιτητής κλότσησε μια γυάλινη πόρτα, έσπασε το τζάμι και του έκοψε τους μύες. Δεν υπάρχει τίποτα από συμπλοκή. Ρε εσείς που κατασκευάσατε το γήπεδο βάζετε γυάλινη πόρτα;"

Τέλος, κατέληξε : "Πέτυχα να γίνει και η συνάντηση μεταξύ Σαββίδη - Μελισσανίδη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK