Στις 15 Μαΐου αποφάσισε η ΕΠΟ να γίνει ο τελικός

H ΕΠΟ κατέληξε ότι η ημερομηνία που μπορεί να γίνει ο αγώνας του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ είναι η επόμενη Κυριακή (15/05) κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να μεταφερθεί η 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Στις 15 Μαΐου αποφάσισε η ΕΠΟ να γίνει ο τελικός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ύστερα από έκτακτη συνεδρίαση, η διοίκηση της ΕΠΟ αποφάσισε πως η ημερομηνία που μπορεί να πραγματοποιηθεί ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ είναι η Κυριακή 15 Μαΐου.

Βέβαια, το γεγονός πως η ΕΠΟ κατέληξε στη συγκεκριμένη ημερομηνία δεν σημαίνει τίποτα, καθώς υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, ενώ η ανακοίνωση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή έκανε λόγο για αναβολή του τελικού για τουλάχιστον 10 ημέρες.

Παράλληλα, αν ο τελικός πάει για τις 15 Μαΐου θα πρέπει να γίνονται οι αγώνες των πλέι οφ ανά τρεις μέρες προκειμένου να τελειώσουν ως τις 30 του μήνα, που είναι κι η καταληκτική ημερομηνία που έχει δώσει η UEFA ελέω... Euro. Δηλαδή στις 18, 21, 24, 27 και 30/05.

Φυσικά, ενδιαφέρον έχει και η στάση του υφυπουργού Αθλητισμού στο θέμα των βοηθών και τι θα πράξει σε περίπτωση που η ΕΠΟ επιμείνει στον Σιδηρόπουλο και στους βοηθούς του που δεν ανήκουν στο τιμ που έχει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αναβλήθηκε ο τελικός
EΠΟ για Κοντονή: "Είναι γνωστοί από καιρό οι λόγοι της αναβολής"
Το γραπτό αίτημα αναβολής από την Αστυνομία

News 24/7

24MEDIA NETWORK