Περέιρα: "Προσοχή στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ"

Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά θα πρέπει να το δείξει στο γήπεδο τόνισε ο τεχνικός της ομάδας, Βίτορ Περέιρα στην συνέντευξη Τύπου πριν τον τελικό. Παράλληλα τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με τον κακό αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ για να μην υπάρξουν νέοι τραυματισμοί.

Περέιρα: "Προσοχή στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ"
INTIME SPORTS

Αρχικά ο Βίτορ Περέιρα και ο Ρομπέρτο ρωτήθηκαν για την πρωτοβουλία της ΕΠΟ, να αφιερώσουν τον τελικό κατά του bullying. Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε: " Το bullying βρίσκεται στην καθημερινότητα μας. Ο αθλητισμός μπορεί να αποτελέσει μέσο για να ενημερώσουμε τους ανθρώπους για το πρόβλημα και να πάρουμε μέτρα. Είμαι χαρούμενος που η ομοσπονδία πήρε την πρωτοβουλία να αφιερώσει τον τελικό σε αυτόν τον αγώνα".

Από την πλευρά του ο Ρομπέρτο σχολίασε: ' 'Συμφωνώ ότι είναι ένα πραγματικό πρόβλημα. Είμαστε όλοι ενωμένοι εναντίον του bullying. Να ενημερωθεί ο κόσμος για το πρόβλημα και να πολεμήσουμε εναντίον του bullying''.

Οι ερωτήσεις που έγιναν στον Βίτορ Περέιρα:

-Είστε έτοιμος για καταστάσεις ποδοσφαιρικού... θρίλερ;

''Το πάθος και η αγωνία αποτελεί μέρος του ποδοσφαίρου. Για αυτό και όλος ο κόσμος αγαπάει το ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η μαγεία του ποδοσφαίρου. Για αυτό λατρεύω το ποδόσφαιρο και ως προπονητής και ως φίλαθλος''.

- Ποια είναι η εικόνα σας για την Ξάνθη;

''Για εμένα δεν αποτελεί έκπληξη που η Ξάνθη έφτασε εδώ. Είναι καλή ομάδα και το κατάλαβα όταν την αντιμετωπίσαμε. Το 3-1 τότε δεν ήταν το σωστό σκορ. Διαθέτει καλό προπονητή και μας δυσκόλεψε. Το ματς δεν θα είναι εύκολο και είμαι σίγουρος πως θα μας προβληματίσει αρκετά η Ξάνθη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και σωστά προετοιμασμένοι γι αυτό το παιχνίδι".

- Το γήπεδο θα θυμίζει Καραϊσκάκη, πώς αισθάνεστε για αυτό;

''Οι φίλαθλοι θα είναι εδώ, θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Εμείς θα επιδιώξουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο για να συνεχίσουμε την κατάκτηση των τροπαίων''.

- Σας ανησυχεί η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου;

''Είναι ξεκάθαρο πως οι τραυματισμοί που σημειώθηκαν προήλθαν από την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Όταν το χόρτο είναι ψιλό και ξερό, αυτό συμβαίνει. Ειλικρινά ελπίζω πως αύριο θα είναι καλά κουρεμένο για να προσφέρουν και οι ομάδες θεαματικό και καλό ποδόσφαιρο''.

-Έχετε πάει σε δύο τελικούς και έχετε χάσει. Σας αγχώνει αυτό;

''Να σας θυμίσω πως έχουν υπάρξει και τελικοί που έχω κερδίσει. Έχω χάσει απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Πολλές ομάδες έχουν χάσει από τη Μπαρτσελόνα. Η ομάδα μου θα δώσει απάντηση που θα είναι αντάξια του μεγέθους της. Από το πρώτο λεπτό της ημέρας μέχρι το τελευταίο πρέπει να παλεύεις και να αποδεικνύεις ότι είσαι το φαβορί. Να δείχνεις την ποιότητά σου και να νικήσεις. Το ότι είμαστε φαβορί δεν μου λέει κάτι. Όλα μπορούν να συμβούν σε ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά έρχομαι με αυτοπεποίθηση. Έχω εμπιστοσύνη στη δουλειά που έχουμε κάνει και στην ποιότητα της ομάδας''.

-Θα είναι στην αποστολή ο Φουστέρ; Διότι δημιουργήθηκε ντόρος τις τελευταίες μέρες γύρω από το όνομά του;

''Δεν βρίσκομαι εδώ για να μιλήσω για έναν παίκτη. Όλοι είναι διαθέσιμοι. Ξεχνάμε ό,τι έχει συμβεί με παλιούς τίτλους. Το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι ο τίτλος''.

-Ο Χουλκ δήλωσε ότι σας αρέσει να κερδίζετε καθώς και ότι μπορείτε αυτό να το μεταφέρετε και στους παίκτες. Τι έχετε να σχολιάσετε;

''Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι πολύ σημαντικός στο ποδόσφαιρο. Νιώθω υπερήφανος για όσα είπε για εμένα. Το ματς με την Ξάνθη θέλει όμως δουλειά. Πρέπει να αποδείξουμε την ποιότητά μας για να νικήσουμε''.

Οι ερωτήσεις στον Ρομπέρτο:

-Τι θα πρέπει να προσέξει περισσότερο ο Ολυμπιακός;

''Να είμαστε γρήγοροι, καταιγιστικοί, να μην τους δώσουμε χώρο και ευκαιρίες. Να είμαστε η ομάδα που ήμασταν όλη τη χρονιά''.

- Έχετε προετοιμαστεί για ενδεχόμενη διαδικασία πέναλτι;

''Είναι μέρος της διαδικασίας. Σε έναν τελικό μπορεί να φτάσουμε εκεί. Δεν τρελαίνομαι για τέτοια πράγματα. Ελπίζω να τα έχουμε καταφέρει νωρίτερα''.

-Η κατάκτηση ενός Κυπέλλου είναι το παζλ που λείπει από τη συλλογή σου;

''Φυσικά θέλω να κατακτήσω το Κύπελλο, αλλά μου λείπουν και άλλοι. Θέλω τον τίτλο γιατί έχω κάνει καλή χρονιά, όπως και η ομάδα. Θέλω να πάω διακοπές έχοντας ακόμα έναν τίτλο και να κλείσει η σεζόν μμε αυτό το τρόπαιο''.

-Έχετε πάρει το πρωτάθλημα. Είναι εύκολο να βρείτε κίνητρο;

''Είναι τελικός. Όποιος δεν δίνει σημασία, δεν του αξίζει ο τίτλος του επαγγελματία. Είμαστε μια ομάδα που θέλουμε πολύ να νικήσουμε. Έχουμε προετοιμαστεί όπως και στα υπόλοιπα ματς. Έχουμε δουλέψει με την ίδια ένταση. Την προηγούμενη εβδομάδα δώσαμε ένα φιλικό, που και εκεί δείξαμε σημασία. Θα έχουμε κίνητρο για το τρόπαιο''.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK