Τα μέτρα ασφαλείας για τους 310 φιλάθλους του τελικού

Ανακοινώθηκαν τα μέτρα ασφαλείας του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Τα μέτρα ασφαλείας για τους 310 φιλάθλους του τελικού
Ολυμπιακό Στάδιο-ΟΑΚΑ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε λιγότερο από μία ώρα ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών το Σάββατο 7 Μαΐου.

Στη σύσκεψη έδωσε το "παρών" στελέχη της διοργανώτριας ΕΠΟ, ο αστυνομικός διευθυντής που τομέας ευθύνης του είναι το Ολυμπιακό Στάδιο, εκπρόσωπος του ΟΑΚΑ, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο Διευθυντής Ασφαλείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Παναγόπουλος, η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αγγελική Αρκάδη, και ο Διευθυντής Ασφαλείας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ιωάννης Μπόμπος.

Όπως προέκυψε κατά τη σύσκεψη, τυπικά γηπεδούχοι θα είναι οι "ερυθρόλευκοι" και θα καθίσουν στον αντίστοιχο πάγκο. Πίσω από τον συγκεκριμένο πάγκο θα τοποθετηθούν οι κάτοχοι των 30 προσκλήσεων που δικαιούνται οι Πειραιώτες, ενώ πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ θα βρεθούν οι 30 προκλήσεις της. Ανάμεσα θα τοποθετηθούν οι 250 κάτοχοι προσκλήσεων που θα μοιράσει η ΕΠΟ.

Επιπλέον, συμφωνήθηκε να παραμείνει ανοιχτό μόνο το μπουθ της τηλεοπτικής μετάδοσης, ενώ για τα μέτρα ασφαλείας πέριξ του γηπέδου θα εκπονήσει πλάνο η αστυνομία.

Θέμα προέκυψε με τους συγγενείς των ποδοσφαιριστών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, με συνέπεια το ζήτημα να εξεταστεί από την ΕΠΟ εν ευθέτω χρόνω.

Photo Credits: Action Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK