Βόμβες Γκιρτζίκη για την απονομή του Κυπέλλου!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, εξαπέλυσε βαρύτητες κατηγορίες για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αποκαλύπτοντας πως παράγοντας της ΑΕΚ δεν του επέτρεψε να κάνει την απονομή στους Κυπελλούχους.

Βόμβες Γκιρτζίκη για την απονομή του Κυπέλλου!
Γκιρτζίκης Παναθηναϊκός ΑΕΚ

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε στην τελετή έναρξης του 24ου Διεθνούς Συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και φέρεται να δήλωσε τα εξής:

" Η απογοήτευση μου ήταν έντονη! Οι προσκλήσεις που δόθηκαν, δόθηκαν σε πρόσωπα καταγεγραμμένα με ΑΜΚΑ και Αριθμό Ταυτότητας. Όταν γίνεται ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών, θα έλεγα ότι έρχονται οι στενοί συγγενείς των ομάδων, που πρέπει, πρώτα από όλα, να είναι κύριοι και άψογοι! Δυστυχώς, μεταξύ αυτών ήταναλήτες! Νομίζω ότι αυτό έγινεεπιλεκτικάκαιμεθοδευμένα. Και επίσης, η απογοήτευσή μου έγκειται και στο άλλο σημείο. Στο ότι δεν έγινε ουδεμία παρέμβαση σε αυτούς τους λίγους, που μπορούσαν να τους πάρουν σηκωτούς, και να τους δικάσουν αυτόφωρο. Αυτούς πουέβριζαν εν χορώμε ύβρεις που δεν θέλω να επαναλάβω, γιατί η μάνα μου θα σηκωθεί από κει που κοιμάται ήσυχα και… Πώς να τους χαρακτηρίσω αυτούς τους ανθρώπους που θέλουν να λέγονται κύριοι;

'Αυτοί που ήρθαν στην εκδήλωση του τελικού, ήταν ξεχωριστοί άνθρωποι. Ήταν λίγοι! Δηλαδή αν έρχονταν οι φίλαθλοι; Τι περισσότερο θα γινόταν; Μάλλον οι φίλαθλοι θα ήταν πολύ πιο άψογοι και θα έπρεπε να υπάρχουν φίλαθλοι 30.000 της ΑΕΚ και 30.000 του Ολυμπιακού. Αλλάαυτοί οι λίγοι είναι που τους επιτρέπουν πάντα να κάνουν επεισόδιαμέσα στα γήπεδα. Επιτέλους, ας τους απομονώσουν!Ας τους καταδικάσουν, ας τους παραδώσουν στην αστυνομία να δικαστούν! Αλλά και η αστυνομία έχει την ευθύνη της. Δεν επελήφθη. Δύο φορές έκανα παρέμβαση. Ο ταξίαρχος, ο επικεφαλής, ούτε καν εμφανίσθηκε. Το ίδιο και ο εισαγγελέας, που ήταν υπεύθυνος για αυτό το πράγμα. Δύο ανθρώπους δεν μπορούσε να δώσει ο εισαγγελέας εντολή να τους συλλάβουν; Δεν το έκανε"

"Έκανα όλες τις απονομές και τις βραβεύσεις. Είδατε να κάνω την απονομή του κυπέλλου; Όχι! Δεν την έκανα. Μου επέτρεψαν να την κάνω; Πουμπήκε ανθρώπινο τείχος μπροστά με εντολή παράγοντα της ΑΕΚ και είπε ''πάρτε το μόνοι σας''!Και έρχονται τώρα κάποια Μέσα Ενημέρωσης να λένε ο Γκιρτζίκης δεν έδωσε το κύπελλο; Πώς είναι δυνατόν να δώσω τα μετάλλια, να δώσω τις βραβεύσεις τις ειδικές, να αγκαλιάσω το δικό μας το παιδί, τον αρχηγό της ΑΕΚ που του έδωσα το έπαθλο MVP; Και τον αγκάλιασα τον Μάνταλο και τον φίλησα, γιατί είναι δικό μας παιδί. Ξεκίνησε από την Ξάνθη. Είναι στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας. Είναι δικό μας παιδί. Εγώ δεν ξεχωρίζω τα παιδιά ποιας ποδοσφαιρικής ομάδος είναι. Και τι φταίνε τα παιδιά; Έδωσε κανένα παιδί δικαίωμα, είτε του Ολυμπιακού είτε της ΑΕΚ; Όχι. Φταίνε οι παράγοντες λοιπόν".

"Η ΕΠΟ είχε και σεκιουριτάδες, είχε και αστυνόμευση, και ματ και εισαγγελείς, είχε και επικεφαλής… Τι να πω; Φυσικά και θέλαμε κόσμο, ασφυκτικά γεμάτο το γήπεδο! Και η Πολιτεία να αναλάμβανε την ευθύνη της περιφρούρησης και της φύλαξης.Άμα η Πολιτεία δεν μπορεί να μας προστατέψει από 60.000 κόσμο, τότε πώς θα μας προστατέψει από τα σύνορα τα εξωτερικά;Γιατί είμαστε φορολογούμενοι; Γιατί πληρώνουμε; Με έκαναν πρόεδρο για να υπερασπιστώ το ποδόσφαιρο. Και θα το υπερασπιστώ μέχρι τέλους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK