Τι εγγυήσεις δίνουν οι ομάδες για να ξαναρχίσει το Κύπελλο: η επαρχία και τα σχολεία

Συγκεκριμένες λύσεις θα προτείνουν οι έξι στον Σταύρο Κοντονή για να αρχίσει εκ νέου το Κύπελλο Ελλάδας, σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr.

Τι εγγυήσεις δίνουν οι ομάδες για να ξαναρχίσει το Κύπελλο: η επαρχία και τα σχολεία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κύριο θέμα της συνάντησης της άτυπης εξαμελούς επιτροπής (τέσσερις "μεγάλοι, Σπανός, Μποροβήλος) με τον Σταύρο Κοντονή την επόμενη θα είναι η εξεύρεση λύσης για τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του θεσμού του Κυπέλλου. Προς αυτήν την κατεύθυνση οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες σκέφτονται να προτείνουν χειροπιαστές εγγυήσεις στην Πολιτεία για το ενδεχόμενο που θα παίξουν στον τελικό ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ.

Οι λύσεις για τον τελικό

Γι' αυτήν λοιπόν την περίπτωση εξετάζονται αρκετές εναλλακτικές λύσεις. Η διοργάνωση του τελικού στην επαρχία υπό την παρουσία ειδικού κοινού (σχολεία κτλ). Η διοργάνωση του τελικό στην Αθήνα, επίσης υπό την παρουσία ειδικού κοινού ή ακόμα διεξαγωγή του αγώνα κεκλεισμένων των θυρών!

Το κίνητρο των ομάδων (όχι μόνο αυτών που συμμετέχουν στα ημιτελικά αλλά του συνόλου) είναι πρακτικό και οικονομικό. Σε περίπτωση που η απόφαση για τη ματαίωση του Κυπέλλου ισχύσει τελεσίδικα η ΕΠΟ δεν πρόκειται να καταβάλλει ποσά για τα τηλεοπτικά δικαιώματα καθώς θα υποχρεωθεί να πληρώσει τις ρήτρες του ΟΤΕ.

Εκτός αυτού, οι ομάδες φοβούνται ότι μ' αυτήν την απόφαση απαξιώνεται το ποδοσφαιρικό προϊόν στο σύνολό του κάτι που μπορεί να έχει συνέπειες και στη σύμβαση της Λίγκας με το συνδρομητικό για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπορεί ο Κοντονής να ματαιώσει το Κύπελλο;

Όλο το σχέδιο Μελισσανίδη που θα αλλάξει τα δεδομένα

Οι "καυτοί" διάλογοι από τη σύσκεψη στη Λίγκα

News 24/7

24MEDIA NETWORK