Τούντορ: "Μπράβο για την πρόκριση"

Ο Ιγκόρ Τούντορ αισθάνθηκε την ανάγκη να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του για την πρόκριση επί του Πανιωνίου.

Τούντορ: "Μπράβο για την πρόκριση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε : "Είμαστε στα ημιτελικά και θέλω να δώσω μπράβο στους παίκτες μου. Το Κύπελλο είναι επικίνδυνος θεσμός. Είμαι χαρούμενος για την πρόκριση και δίνω μπράβο στους παίκτες γιατί έλειπαν πολλοί σημαντικοί ποδοσφαιριστές για εμάς\.

Οταν λείπουν οι ακραίοι, πρέπει να παίξεις διαφορετικό. Είναι διαφορετικό να παίζει ο Μπερμπάτοφ ως επιτελικός μέσος από το ότι αν έπαιζε ο Πέλκας γιατί ο Μπερμπάτοφ είναι πιο πολύ επιθετικός. Εγώ πρέπει να προσαρμοστώ στα δεδομένα και πρέπει να το κάνω και για το ματς της Κυριακής γιατί ο Μακ είναι τιμωρημένος και ο Κλάους αποχώρησε με ενοχλήσεις. Πρέπει να δω στο βίντεο για δύο φάσεις που μας έκανε ο Πανιώνιος αλλά οι δύο παίκτες μας στην άμυνα μας, μου άρεσαν.

Οταν έχεις απουσίες και έχεις συγκεκριμένους παίκτες, θες να βρεις άλλες λύσεις. Ο Μπερμπάτοφ αγωνίζεται καλύτερα ως δεύτερος επιθετικός και όχι ως καθαρός σέντερ φορ. Εχοντας τον Πέλκα να κλείνει προς τα μέσα, ουσιαστικά έχουμε δύο δεκάρια. Υποφέραμε όμως λίγο στην άμυνα και γι' αυτό έκανα αλλαγές στο κέντρο στο δεύτερο ημίχρονο".

Ο Κάτσε είναι πάντα ήταν στις επιλογές μου. Αφήνεις πάντα έναν παίκτη στον πάγκο για συγκεκριμένο λόγο. Ολοι οι παίκτες θα πάρουν τις ευκαιρίες τους. Ηταν καλός σήμερα και έδωσε καλά στοιχεία. Στην συνέχεια πρέπει να είμαστε πιο επικίνδυνοι στο δεύτερο μισό του γηπέδου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK