Αγωνία για τον τραυματισμό του Καρνέζη

Ο Ορέστης Καρνέζης χτύπησε στο αριστερό γόνατο στην αναμέτρηση της Ουντινέζε με τη Σασουόλο και αντικαταστήθηκε από τον Σιμόνε Σκουφέτ στο 29ο λεπτό, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστή η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Αγωνία για τον τραυματισμό του Καρνέζη
2015 CLAUDIO VILLA - INTER

Η Ουντινέζε υπέστη εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Σασουόλο, με τον διεθνή τερματοφύλακα, Ορέστη Καρνέζη να τραυματίζεται στο 8ο λεπτό του αγώνα, ύστερα από σύγκρουση με τον επιθετικό των φιλοξενούμενων, Φλόρο Φλόρες.

Ο 30χρονος άσος προσπάθησε να συνεχίσει, όμως δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή στο 29ο λεπτό, με τον Σιμόνε Σκουφέτ να παίρνει τη θέση του.

Έτσι, σταμάτησε άδοξα το σερί Έλληνα γκολκίπερ, καθώς ήταν μαζί με τον αμυντικό της Έμπολι, Ντανιέλε Ρουγκάνι, οι μοναδικοί που δεν είχαν χάσει ούτε λεπτό στο εφετινό πρωτάθλημα.

Ο τραυματισμός του, όπως είναι λογικό, δημιούργησε ανησυχία στις τάξεις της Εθνικής ομάδας εν όψει του αγώνα με τα Νησιά Φερόε, καθώς μία πιθανή απουσία θα αποτελέσει "πλήγμα" στα πλάνα του Σέρχιο Μαρκαριάν.

Τη Δευτέρα (25/05) αναμένεται να γίνει γνωστή η σοβαρότητα του τραυματισμού του, ύστερα από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK