"Άλεξ ΜακΛίς στους υποψήφιους για τον πάγκο της Εθνικής"

Το όνομα του 56χρονου Σκωτσέζου προπονητή Άλεξ ΜακΛίς βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων της ΕΠΟ για τη θέση του προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα.

"Άλεξ ΜακΛίς στους υποψήφιους για τον πάγκο της Εθνικής"

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής "Sun", ο 56χρονος Σκωτσέζος προπονητής, Άλεξ ΜακΛίς βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τη θέση του προπονητή της Εθνικής Ελλάδας.

Ο ΜακΛίς έχει δουλέψει σε Μάδεργουελ, Χιμπέρνιαν, Ρέιντζερς, Μπέρμιγχαμ, Άστον Βίλα και Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ την περσινή σεζόν βρισκόταν στον πάγκο της Γκενκ. Παράλληλα έχει παραστάσεις από επίπεδο εθνικών ομάδων, καθώς έχει κοουτσάρει την εθνική Σκωτίας για μικρό χρονικό διάστημα.

Πριν κάτσει στους πάγκους, είχε κάνει μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής, κατακτώντας τρεις φορές την Premier League Σκωτίας με την Αμπερντίν, ενώ φόρεσε 77 φορές τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Ο ίδιος σχετικά με το ενδεχόμενο να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας δήλωσε στη Sun: "Δεν είναι προτεραιότητά μου να αναλάβω κάποια εθνική. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Δεν έχω ξεκινήσει συζητήσεις ακόμη. Πρώτος μου στόχος είναι να δουλέψω σε κάποιο σύλλογο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK