Αντί κριτικής των παικτών

Μετά από κάθε αγώνα της Εθνικής είθισται να δημοσιεύουμε μια σελίδα με σχόλια και κριτική για την ατομική απόδοση των παικτών. Μετά την ήττα απ'τη Βόρεια Ιρλανδία δεν θα το κάνουμε.

Αντί κριτικής των παικτών
INTIME SPORTS

Θεωρούμε πως δεν υπάρχει λόγος να γίνει ατομική κριτική των παικτών για τον αγώνα με τη Βόρεια Ιρλανδία. Όχι γιατί όλοι υστέρησαν σε μια κακή βραδια, όχι γιατί η Ελλάδα έχασε εύκολα απ'τη Βόρεια Ιρλανδία και έχει μόλις έναν βαθμό και τέρματα 1-4 μετά από τρεις αγωνιστικές.

Δεν θα γίνει ατομική κριτική των παικτών γιατί θεωρούμε πως όλοι τους, βασικοί και όσοι μπήκαν αλλαγή, εκτέθηκαν απ'τις αρχικές αλλαγές του Κλαούντιο Ρανιέρι. Επιλογές που, ο,τι κι αν έκαναν οι παίκτες, ήταν αδύνατο να βγουν στο χορτάρι, καθώς δεν είχαν ίχνος ποδοσφαιρικής λογικής και ήταν νομοτελειακό πως θα οδηγήσουν σε τραγική απόδοση, συνολικά και ατομικά.

Προς το παρόν, αρκούμαστε σ'αυτό. Μεγαλύτερη ανάλυση και σχόλια στην αρθρογραφία που θα ακολουθήσει απ'το πρωί της Τετάρτης και μετά, ώστε να δούμε με μεγαλύτερη ψυχραιμία τα πως και τα γιατί.

Το LIVE του αγώνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK