Αποφασισμένος ο Βασιλειάδης: "Ούτε παράγκες ούτε συμμορίες"

Ο Γιώργος Βασιλειάδης είχε αρχικά αποφασίσει να μην κάνει δηλώσεις στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Τελικώς άλλαξε άποψη, ίσως και λόγο της ευχάριστης εξέλιξης που είχε το ματς για την Εθνική.

Ολα όσα είπε ο Υφυπουργός Αθλητισμού: "Ηταν ένα ωραίο παιχνίδι. Ευχαριστηθήκαμε ποδόσφαιρο. Ευχαριστηθήκαμε με το αποτέλεσμα. Είμαστε ακόμη στο κυνήγι της πρόκρισης. Η πολιτεία είναι εδώ και θα κάνει το καθήκον της και θα στηρίξει το υγιές ποδόσφαιρο.

Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Το έχουμε ξεχάσει όλα αυτά τα χρόνια. Εχουμε κάνει το ποδόσφαιρο του κοινού ποινικού δικαίου. Φτάσαμε στο σημείο μηδέν, δεν πάει παρακάτω. Εμεις θα βάλουμε τους κανόνες μέσα στο γήπεδο και ο Σταύρος Κοντονής στον τομέα της δικαιοσύνης. Είμαστε αποφασισμένοι να τα κάνουμε όλα. Δεν πρόκειται να δεχθούμε φαινόμενα του παρελθόντος ή του παρόντος και δεν θα γίνονται δεκτά. Η πολιτεία δεν δέχεται παράγκες ή συμμορίες που έχουν φτάσει το ποδόσφαιρο σε αυτό το σημείο".

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα