Αποθέωση Εθνικής και Γκέκα στην άφιξη της αποστολής από τη Βραζιλία (VIDEOS)

Περισσότεροι από 200 φίλαθλοι υποδέχθηκαν την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας στο "Ελ. Βενιζέλος" από τη Βραζιλία όπου ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το Contra.gr ήταν εκεί.

Αποθέωση Εθνικής και Γκέκα στην άφιξη της αποστολής από τη Βραζιλία (VIDEOS)

Η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική, ενώ δεκάδες ήταν τα συνθήματα υπέρ των Σάντος, Καραγκούνη και Γκέκα, ο οποίος έχασε το τελευταίο πέναλτι κόντρα στην Κόστα Ρίκα και -άθελά του- έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής.

Οι πρώτοι που έκαναν την εμφάνισή τους στον κόσμο ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Κώστας Κατσουράνης. Οπως ήταν λογικό, ο πρώτος "έκλεψε" τα περισσότερα χειροκροτήματα, σε ένα ιδιότυπο standing ovation. "Σας ευχαριστούμε πολύ. Ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες", αρκέστηκε να πει ο "τυπάρας" με την κούραση από το πολύωρο ταξίδι να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.

Ο επόμενος που άκουσε τα περισσότερα χειροκροτήματα και το όνομά του από τα χείλη των φιλάθλων που βρέθηκε στο αεροδρόμιο των Σπατών ήταν ο Φάνης Γκέκας, ο οποίος συγκινημένος με τη στάση του κόσμου τους ευχαρίστησε με όσες λέξεις μπορούσε να πει. "Πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα..."

Διαβάστε ακόμη:

Σάντος: "Η ομοσπονδία μου έκλεισε τα εισιτήρια για να φύγω νωρίτερα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK