Διακαής πόθος της ΕΠΟ ο Ουζουνίδης

Ο Τσάρλυ αφήνει στην άκρη τις πληροφορίες που θέλουν τον Μίχαελ Σκίμπε να είναι κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Εθνική Ελλάδας και αποκαλύπτει την... κρυφή επιθυμία για συνεργασία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη!

Διακαής πόθος της ΕΠΟ ο Ουζουνίδης

Η Εθνική αποκλείστηκε από το Μουντιάλ. Κάποιοι διεθνείς έσπευσαν να στηρίξουν την παραμονή του Μίχαελ Σκίμπε, δίχως να γνωρίζουν ποιες εναλλακτικές υπάρχουν, προς το παρόν όμως η δική μου ενημέρωση είναι πως η EΠΟ δεν βιάζεται. Μέσα στην εβδομάδα υπήρξε η διαρροή πως παραμένει ο Γερμανός, όμως υπάρχει ένας προπονητής που αποτελεί διακαή πόθο της ομοσπονδίας και ήδη έχουν γίνει αρχικές συζητήσεις...

Ο λόγος είναι για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Πέρα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός το συμβόλαιο του προπονητή, που αναμφισβήτητα αυτή την εποχή είναι με διαφορά το πιο hot όνομα στην Ελλάδα, λήγει το καλοκαίρι.

Όλοι αντιλαμβάνονται πως αν δεν συμβεί κάποια συγκλονιστική ανατροπή στα διοικητικά των "πράσινων", θα είναι τεράστια παραχώρηση για τον ίδιο αν καταφέρει να ολοκληρώσει το συμβόλαιο του. Άλλωστε όλοι όσοι δουλεύουν στο Κορωπί γνωρίζουν πως έρχεται τον Δεκέμβριο κύμα προσφυγών. Φυσικά οι ισορροπίες είναι λεπτές και η ΕΠΟ δεν θα προσπαθήσει να εμπλακεί στα εσωτερικά του Παναθηναϊκού.

Αν τελικά όμως αποφασίσουν να περιμένουν τον Ουζουνίδη, πρώτα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το "τριφύλλι" και μετά η πρόταση θα γίνει επίσημη. Έτσι όπως είναι σήμερα τα πράγματα, δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να τρέξουν νωρίτερα κάτι που θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το πόσο ομαλά θα κυλήσουν τα πράγματα στον Παναθηναϊκό μέχρι τον Δεκέμβρη και αν βρεθεί τρόπος να μην υπάρξουν μαζικές προσφυγές. Επειδή οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει υπάρχει διάθεση η ΕΠΟ να περιμένει τον Έλληνα τεχνικό να απεμπλακεί από τον Παναθηναϊκό και στην συνέχεια να κάνει και επίσημα την κίνηση της.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης νοιώθει συναισθηματικά δεμένος με τον Παναθηναϊκό κάτι που το απόδειξε στα δύσκολα βάζοντας πλάτη. Γίνεται όμως εύκολα αντιληπτό πως δύσκολα θα υπάρχουν συνθήκες που θα του επιτρέπουν να δουλέψει στο επίπεδο που ο ίδιος επιθυμεί. Φαντάζει λοιπόν δύσκολο να ανανεώσει και μετά το καλοκαίρι.

Η πληροφόρηση είναι ότι μέσα στην ΕΠΟ γνωρίζουν πως είναι η καλύτερη επιλογή και υπάρχουν φωνές για να τον περιμένουν. Επαναλαμβάνω: ήδη οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK