Έφυγαν μαζί Μανιάτης-Τζαβέλλας

Μετά το τέλος της αναμέτρησης κι αφού οι ποδοσφαιριστές έμειναν για αρκετή ώρα στα αποδυτήρια, οι Μανιάτης και Τζαβέλλας αποχώρησαν μαζί, χωρίς να κάνουν δηλώσεις.

Έφυγαν μαζί Μανιάτης-Τζαβέλλας

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΛΛΑΣ

Συγκεκριμένα οι Μανιάτης, Τζαβέλλας, Χολέμπας και Μήτρογλου αποχώρησαν μαζί από τα αποδυτήρια για να πάνε στο πούλμαν της ομάδας και αυτή ήταν μια κίνηση που αποδεικνύει ότι το επεισόδιο που είχαν, ήταν μια ποδοσφαιρική ένταση, η οποία μένει πίσω για το καλό της Εθνικής. Δεν ξέρουμε αν ήταν συμβολικό, πάντως ήταν κάτι που πολλοί δεν το περίμεναν και ήρθε ως ακόμη μια θετική εικόνα, μετά από αυτή που έβγαλε η Εθνική στο "Ντας Ντούνας".

Το "ευχαριστώ" του Κατσουράνη

Ο Κώστας Κατσουράνης ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για το γεγονός ότι έπαιξαν και για εκείνον μετά την αποβολή του από το παιχνίδι.

Οι παίκτες έφυγαν με αρκετή καθυστέρηση. Περίπου μιάμιση ώρα μετά άρχισαν να αποχωρούν. Πρώτος βγήκε Φετφατζίδης, μετά ο Μανωλάς και στη συνέχει οι υπόλοιποι.

Στο εσωτερικό της Εθνικής φαίνεται ότι υπάρχει πίστη για πρόκριση και θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού. Πριν από τον αγώνα μάλιστα στα αποδυτήρια υπήρχε ενωτικό κλίμα με ομιλία Σάντος, ο οποίος προσπάθησε να θίξει τον εγωισμό των ποδοσφαιριστών.

Πέταξε αμέσως

Η Εθνική πέταξε αμέσως μετά την αποχώρησή της από το γήπεδο για το Αρακαζού, με τη πτήση να διαρκεί μία ώρα περίπου. Από την Παρασκευή αρχίζει το κεφάλαιο "Ακτή Ελεφαντοστού", με τους διεθνείς να συγκεντρώνονται απόλυτα στο επόμενο καθοριστικό για την πρόκριση παιχνίδι.

Πονάει ο Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου που αντικαταστάθηκε μετά από χτύπημα που δέχτηκε στην περιοχή της μέσης, πονούσε ακόμη μετά το τέλος της αναμέτρησης, ωστόσο οι γιατροί της Εθνικής τόνιζαν ότι δεν πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό. Όσον αφορά τον Κώστα Μανωλά ο οποίος έδειξε να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο τέλος, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Διαβάστε ακόμη:

Ιαπωνία-Ελλάδα 0-0

Τα σενάρια πρόκρισης για την Ελλάδα

Σάντος: "Όλοι προσπάθησαν περισσότερο μετά την αποβολή"

Καραγκούνης: "Μπορούμε να νικήσουμε και να περάσουμε"

Ντέμης: "Σεβασμός στην Εθνική, απέχθεια στους "Ελληνάρες"

Photostory: Στιγμές από το Ελλάδα-Ιαπωνία

News 24/7

24MEDIA NETWORK