ΕΠΙΚΟ VIDEO: Το τεστ ελληνικών γνώσεων στον Ζέκα!

Σε ένα απολαυστικό βίντεο 3 λεπτών ο... Κάρολος Ζέκα, κλήθηκε να απαντήσει σε 14 ερωτήσεις τεστάροντας τις ελληνικές του γνώσεις. Πόσες είναι οι λωρίδες στην ελληνική σημαία; Γνωρίζει κάποιον Έλληνα συνθέτη; Ξέρει την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα; Αυτές και άλλες πολλές "σπαρταριστές" ερωτήσεις στο εκπληκτικό βίντεο της Εθνικής ομάδας (VIDEO).

ΕΠΙΚΟ VIDEO: Το τεστ ελληνικών γνώσεων στον Ζέκα!

Ο Κάρλος έχει γίνει... Κάρολος και είναι και με τη βούλα πλέον Έλληνας! Για να αποδειχθεί όμως η ελληνική του ιδιότητα, έπρεπε να περάσει και από ένα τεστ γνώσεων με την εθνική ομάδα να ανεβάζει στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook το απολαυστικό στιγμιότυπο.

Ο 29χρονος μέσος του Παναθηναϊκού κλήθηκε να απαντήσει σε 14 ερωτήσεις "βάζοντας τα γυαλιά" σε πολλούς που πήγαν να τον αμφισβητήσουν.

Ο Έλληνας διεθνής απάντησε για ελληνικά φαγητά, δείχνοντας πως δεν γνωρίζει τα γεμιστά (!), ήξερε το παρελθόν του Παναθηναϊκού Σταδίου, ενώ μας "έστειλε" γνωρίζοντας τον Μίκη Θεοδωράκη! Μπορεί να "τον πιάσαμε στα πράσα" αφού δεν γνωρίζει απ' έξω την άλφα βήτα, αλλά ξέρει από ελληνική μυθολογία γνωρίζοντας πόσοι ήταν οι θεοί του Ολύμπου και τον "πατέρα" τους.

Ο Κάρολος έδειξε και πόσο πονηρός είναι, αφού στην ερώτηση πόσες λωρίδες έχει η ελληνική σημαία, μη γνωρίζοντας την απάντηση, μέτρησε τις γραμμές από την εμφάνισή του, ενώ φαίνεται πως "έχει μία ιδέα" από το τι είναι η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας.

Απολαύστε τον Ζέκα με τις... λαχταριστές απαντήσεις του στο βίντεο που ακολουθεί:

News 24/7

24MEDIA NETWORK