Εθνική με Ζέκα και τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού!

Η ανανεωμένη Εθνική Ελλάδας είναι γεγονός! Στις κλήσεις του Μίχαελ Σκίμπε για το κρίσιμο παιχνίδι της Εθνικής στο Βέλγιο βρίσκονται ο πολιτογραφημένος πλέον Έλληνας, Κάρλος Ζέκα, καθώς και οι νέοι του Ολυμπιακού, Θανάσης Ανδρούτσος και Γιώργος Μανθάτης!

Εθνική με Ζέκα και τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού!

Λίφτινγκ έκανε στην Εθνική ομάδα ο Μίχαελ Σκίμπε. Ενόψει του κρίσιμου αγώνα στο Βέλγιο για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ο Γερμανός τεχνικός κάλεσε στην αποστολή αρκετούς νέους παίκτες. Ανάμεσά τους φυσικά και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, ο οποίος πολιτογραφήθηκε Έλληνας, ωστόσο η συμμετοχή έχει έναν αστερίσκο.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ομοσπονδίας, δεν έχουν διεκπεραιωθεί όλες οι υποχρεωτικές γραφειοκρατικές διαδικασίες για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής και κατά συνέπεια η συμμετοχή του τελεί υπό την αυστηρή προϋπόθεση της έγκαιρης ολοκλήρωσης των συγκεκριμένων διαδικασιών.

Την πρώτη του κλήση στην αποστολή όμως έλαβαν και οι δύο νεαροί άσοι του Ολυμπιακού φέτος "έλαμψαν". Ο λόγος για τους Θανάση Ανδρούτσο και Γιώργο Μανθάτη.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τον κ. Σκίμπε:

Παναγιώτης Γλύκος, Στέφανος Καπίνο, Δημήτρης Κυριακίδης, Βασίλης Τοροσίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Μάριος Οικονόμου, Γιώργος Τζαβέλας, Κώστας Σταφυλίδης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Ανδρέας Σάμαρης, Γιάννης Μανιάτης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Κάρλος Ζέκα, Μανώλης Σιώπης, Θανάσης Ανδρούτσος, Κώστας Φορτούνης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Διαμαντάκος, Κώστας Μήτρογλου, Απόστολος Βέλλιος, Γιάννης Γιαννιώτας, Γιώργος Μανθάτης, Τάσος Μπακασέτας.

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την προσεχή Δευτέρα και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη, 21 Μαρτίου και ώρα 11:30, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Την Πέμπτη (23/3) θα αναχωρήσει η ομάδα για τις Βρυξέλλες, όπου κόντρα στο Βέλγιο θα προσπαθήσει να διατηρήσει το αήττητο και να συνεχίσει την καλή παρουσία στα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK