Έτσι προπονούνται στα Νησιά Φαρόε για το παιχνίδι με Ελλάδα

Ο λογαριασμός facebook των Νησιών Φαρόε δημοσίευσε βίντεο με την προετοιμασία των διεθνών πριν από τη δοκιμασία με την Εθνική Ελλάδας.

Έτσι προπονούνται στα Νησιά Φαρόε για το παιχνίδι με Ελλάδα

Τα Νησιά Φαρόε ετοιμάζονται για την αναμέτρηση με την Εθνική Ελλάδας στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2016 και οι προπονήσεις αποκτούν εντατικό ρυθμό, τουλάχιστον για τα δεδομένα των παικτών.

Οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του νησιού έχουν φροντίσει να πάρουν άδειες από τις δουλειές τους για να προετοιμαστούν όσο καλύτερα μπορούν, στον επαναληπτικό του θριάμβου στο "Γ. Καραϊσκάκης" τον Νοέμβριο του 2014.

Οι προπονήσεις, βέβαια, είναι ανοιχτές για τους φιλάθλους της χώρας και γι' αυτό οι παίκτες μοίρασαν αυτόγραφα μετά από το τέλος του προγράμματος στα μικρά παιδιά που περίμεναν ανυπόμονα τα ινδάλματά τους.

Δείτε πλάνα από το πρόγραμμα της προπόνησης

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ