Έτσι χαλαρώνουν οι διεθνείς στο ξενοδοχείο

Ποιοι κάνουν παρέα με ποιους, τι προτιμούν οι νεαροί διεθνείς όταν χαλαρώνουν, τι VIDEO τους έδειξε ο Σκίμπε.

Έτσι χαλαρώνουν οι διεθνείς στο ξενοδοχείο

Ένα αποκαλυπτικό VIDEO για την Εθνική Ελλάδας ήρθε στη δημοσιότητα από τον λογαριασμό της ΕΠΟ στο youtube.

Στα πλάνα φαίνονται οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, συγκεντρωμένοι στο ξενοδοχείο "Hilton Vilamoura", να περνούν ορισμένες στιγμές ξεγνοιασιάς πριν από τον αγώνα με το Γιβραλτάρ στο Αλγκάβρε, για την πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Οι παίκτες του Μίχαελ Σκίμπε κάθονται σε καναπέδες με τους "παλιούς" και ηγέτες αυτής της ομάδας, Βασίλη Τοροσίδη και Σωκράτη Παπασταθόπουλο, να είναι μαζί.

Οι πιο νεαροί δεν αφήνουν από το χέρι τους το κινητό τηλέφωνο, ενώ οι τερματοφύλακες, πάντα με ιδιαιτερότητες, συζητούν λεπτομέρειες με τους προπονητές.

Όλα αυτά, βέβαια, τελειώνουν όταν χτυπάει το... κουδούνι και αρχίζει η ώρα του... μαθήματος. Όταν καταφθάνει ο Γερμανός τεχνικός, οι παίκτες συγκεντρώνονται στο video wall, όπου παρακολουθούν με άλλο μάτι πλέον τον θρίαμβό τους επί της Ολλανδίας.

 

Τηλεοπτικές άδειες ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Και τώρα προσωρινές άδειες με 6,3 εκ ευρώ ετησίως

Τι θα προβλέπει η νέα νομοθετική ρύθμιση- γέφυρα που θα φέρει η κυβέρνηση τη Δευτέρα για τα κανάλια προκείμενου να εκπέμπουν νόμιμα μέχρι την οριστική αδειοδότηση από το ΕΣΡ, μετά την απόφαση του ΣτΕ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ