Φαβορί για την επίθεση ο Μήτρογλου

Το επεισόδιο του Γιάννη Μανιάτη με τον Γιώργο Τζαβέλλα ήταν το τελειωτικό χτύπημα σε μία προπόνηση που ούτως ή άλλως διεξαγόταν μετ' εμποδίων στο Νατάλ της Βραζιλίας, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης.

Φαβορί για την επίθεση ο Μήτρογλου
INTIME SPORTS

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΛΛΑΣ

Η Εθνική ομάδα έφτασε από το Αρακαζού όπου είναι η βάση της σε μία ηλιόλουστη πόλη, αλλά όταν οι διεθνείς πήραν θέση για να αρχίσουν την προπόνηση, άνοιξαν οι ουρανοί.

Λίγες ώρες πριν από το πιο κρίσιμο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στη διοργάνωση, οι δοκιμές του Φερνάντο Σάντος δεν οδήγησαν σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα σχετικά με την ενδεκάδα απέναντι στην Ιαπωνία.

Σε βασικούς και αναπληρωματικούς αγωνίστηκαν αρκετά πρόσωπα που λογίζονται... αντίθετα, με συνέπεια κάθε πρόβλεψη να ενέχει σημαντικό ρίσκο.

Παρ' όλα αυτά, ο Κώστας Μήτρογλου προβάλει ως το φαβορί για την κορυφή της επίθεσης στο 4-3-3 του Πορτογάλου τεχνικού, αντί του Φάνη Γκέκα που άρχισε στην πρεμιέρα με την Κολομβία και δεν είχε καλή απόδοση. Επιπλέον, μία έτερη πιθανή αλλαγή αφορά στις θέσεις των προωθημένων και συγκεκριμένα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος ίσως χάσει τη φανέλα του βασικού δεξιού εξτρέμ από τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Από εκεί και πέρα, μοιάζει πιο πιθανό οι θέσεις των μέσων και του... αριστερού μπακ να μείνουν ως έχουν, με συνέπεια Μανιάτης και Τζαβέλλας να μην χρειαστεί να συνεργαστούν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Τζαβέλλας vs Μανιάτης

Φραστικό επεισόδιο Μανιάτη-Τζαβέλλα

Έξαλλος ο Μανιάτης, σκέφτεται να φύγει

Υποβαθμίζουν το επεισόδιο Τζαβέλλα-Μανιάτη: "η Εθνική ήταν, είναι και θα είναι ομάδα"

Σάντος: "Τζαβέλλας-Μανιάτης μου έδωσαν να καταλάβω ότι το θέμα έληξε"

News 24/7

24MEDIA NETWORK