Φιλικό η Εθνική 2004 με Ρεχάγκελ στον πάγκο

Η Εθνική, που μας χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές το 2004 με την κατάκτηση του Euro, θα δώσει την Τετάρτη (01/04) φιλικό στο ΓΣΠ κόντρα στην Κύπρο, έχοντας στον πάγκο τον αρχιτέκτονα των επιτυχιών, Ότο Ρεχάγκελ.

Φιλικό η Εθνική 2004 με Ρεχάγκελ στον πάγκο
INTIME SPORTS

Οι Έλληνες διεθνείς του 2004 συνεχίζουν τα φιλικά παιχνίδια για φιλανθρωπικούς σκοπούς και αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσουν την Κύπρο σε ματς που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (01/04, 18.00) στο ΓΣΠ. Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η συλλογή χρημάτων για τους "Εθελοντές Γιατρούς".

Εμπνευστές της ιδέας είναι οι Ευρωβουλευτές Ελένη Θεοχάρους και Θοδωρής Ζαγοράκης. Διοργανωτής του αγώνα και της εκδήλωσης είναι ο Δήμος Στροβόλου.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση όμως έχει ξεχωριστή σημασία, καθώς στον πάγκο της Εθνικής θα καθίσει ο... αρχιτέκτονας των επιτυχιών, Ότο Ρεχάγκελ, πέντε χρόνια μετά την αποχώρησή του, έχοντας στο πλευρό του τον -τότε- βοηθό του, Γιάννη Τοπαλίδη.

Η Εθνική Ελλάδος του 2004 θα αποτελείται από τους Mπασινά, Νικοπολίδη, Γκούμα, Δέλλα, Νταμπίζα, Σεϊταρίδη, Καραγκούνη, Καψή, Νικολαϊδη, Γιαννακόπουλο, Φύσσα, Χαλκιά, Βενετίδη, Χαριστέα, Ζαγοράκη, Λάκη, Κατεργιαννάκη, Καφέ, Γεωργιάδη, Βρύζα .

Η ομάδα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Κύπρου 2004 θα αποτελείται από τους Μορφή, Παναγιώτου, Λάμπρου, Ελευθερίου, Καϊάφα, Σατσιά, Θεοδότου, Μάριος Ηλία, Μιχάλη Κωνσταντίνου, Οκκά, Γιασεμάκη, Μάριο Νεοφύτου, Οκκαρίδη, Χρύση Μιχαήλ, Δασκαλάκη, Νικόλα Γεωργίου, Μάριο Χριστοδούλου, Εγκωμίτη, Λουκά Λουκά, Κονναφή, Αριστοκλέους και Σταύρο Γεωργίου.

Προπονητής της Εθνικής Κύπρου 2004 θα είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK