Φύσσας: "Όταν μπορούσαμε δεν κρατήσαμε τον Σάντος"

Την περίοδο που η Εθνική κατατροπώνεται ανά την Ευρώπη, με τελευταίο παράδειγμα το 3-1 από τη Β.Ιρλανδία, η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος βρίσκεται ήδη στα τελικά του EURO. Ο Τάκης Φύσσας μίλησε για την επιλογή της ΕΠΟ να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο, γκρεμίζοντας ό,τι είχε χτιστεί.

Φύσσας: "Όταν μπορούσαμε δεν κρατήσαμε τον Σάντος"
Φύσσας Σάντος

Ο Τάκης Φύσσας κλήθηκε να μιλήσει για τον Φερνάντο Σάντος και ήταν φυσιολογικό να τού πλέξει το εγκώμιο. Οι δυο τους συνεργάστηκαν άψογα τα χρόνια που συνυπήρξαν στην Εθνική και τα αποτελέσματα ήταν χειροπιαστά. Γι' αυτό και ο νυν διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού δεν δίστασε να ψέξει την ΕΠΟ για την απόφασή της να πορευτεί χωρίς τον Πορτογάλο.

" Θα θέλαμε πάλι τον Σάντος, αλλά δεν κάναμε αυτά που έπρεπε όταν υπήρχε η δυνατότητα. Τώρα ο Σάντος είναι προπονητής σε μια σπουδαία ομάδα. Είμαστε περήφανοι γι' αυτό. Είμαστε φίλοι και όλοι οι Έλληνες είναι χαρούμενοι τόσο για την Πορτογαλία όσο και για τον Σάντος. Έτσι είναι η ζωή", δήλωσε ο Φύσας στο Renascenca και συμπλήρωσε πως δεν ήταν έκπληξη γι' αυτόν η πορεία της παρέας του Ρονάλντο μέχρι εδώ.

" Δεν χρειάζεται να πω πολλά, γιατί μιλούν τα αποτελέσματα. Οδήγησε την Πορτογαλία στην πρώτη θέση του ομίλου της, κάτι που δεν είναι εύκολο. Με τον Φερνάντο Σάντος η ομάδα ήξερε ότι ο προπονητής θα κάνει τη δουλειά για χρόνια. Δουλεύει με πίστη, πάθος και οργάνωση στο 100%. Για μένα αυτό που έκανε με την Πορτογαλία είναι κάτι αναμενόμενο. Συγχαρητήρια και σε αυτόν και στους Πορτογάλους ποδοσφαιριστές"

News 24/7

24MEDIA NETWORK