Γκάφα Γκιρτζίκη: "Δεν θα είμαστε παρόντες στο... Μουντιάλ της Γαλλίας"

Επική γκάφα από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, ο οποίος αμέσως μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Ουγγαρίας στάθηκε στο γεγονός πως η Εθνική δεν προκρίθηκε στο... Μουντιάλ της Γαλλίας!

Γκάφα Γκιρτζίκη: "Δεν θα είμαστε παρόντες στο... Μουντιάλ της Γαλλίας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μπέρδεψε τις διοργανώσεις ο Γιώργος Γκιρτζίκης Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, σε δηλώσεις του μετά από τη νίκη της Ελλάδας επί της Ουγγαρίας στο "Γ. Καραϊσκάκης" στάθηκε στο γεγονός πως η Εθνική δεν θα είναι παρούσα στο... Μουντιάλ της Γαλλίας!

"Χαίρομαι που η ομάδα κέρδισε και έκανε χαρούμενους τους φιλάθλους. Σίγουρα έκλεισε μια μαύρη σελίδα. Όμως στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν και δεν θα είμαστε παρόντες στο... Mundial της Γαλλίας", δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ζήτημα του προπονητή για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

"Έκανα επαφές με αξιόλογους προπονητές, αλλά δεν καταλήξαμε κάπου. Με τον κύριο Σούστερ έγινε συμφωνία την προηγούμενη βραδιά, πήγα την πρόταση στο Δ.Σ αλλά δυστυχώς ο μάνατζερ του είπε ότι δεν ισχύουν αυτά αλλά άλλα. Δεν τον τιμάει αυτό, όπως δεν τον τιμάει ότι την άλλη μέρα έστειλε email και είπε... ναι συμφωνούμε. Εγώ όμως είπα ότι η εμπιστοσύνη χάθηκε! Συνεχίζουμε τις επαφές και με βάση τα οικονομικά μας.

Μην ξεχνάτε ότι πληρώνουμε κι έναν άλλο προπονητή! Δεν μπορώ να προδικάσω αυτό που λέω. Πρέπει να έχουμε οπωσδήποτε προπονητή έως τις 13 Νοέμβρη, στο φιλικό με το Λουξεμβούργο. Κάνεις διαπραγμάτευση αλλά δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει. Υπάρχουν μάνατζερ που σέρνουν από την μύτη προπονητές. Είναι άξιοι της μοίρας τους", τόνισε.

Δείτε το VIDEO της γκάφας:

Διαβάστε ακόμη:

Ελλάδα - Ουγγαρία 4-3

Τα καλύτερα tweets για το Ελλάδα-Ουγγαρία

News 24/7

24MEDIA NETWORK