Γκιρτζίκης: "Ευχαριστούμε τον Κατσουράνη για την μακρά προσφορά του"

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, ύστερα από την ανακοίνωση των διεθνών και την απάντηση του Κώστα Κατσουράνη, εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τον παλαίμαχο -πλέον- άσο για την προσφορά του στην Εθνική αλλά και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γκιρτζίκης: "Ευχαριστούμε τον Κατσουράνη για την μακρά προσφορά του"
INTIME SPORTS

Δύο εβδομάδες μετά την απόφαση του Κώστα Κατσουράνη να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, η ΕΠΟ, μέσω του προέδρου, Γιώργου Γκιρτζίκη εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τον πρώην αρχηγό της Εθνικής για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση των διεθνών, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξει να κάνει από εδώ και πέρα. Μάλιστα, ο 36χρονος παλαίμαχος άσος ευχαρίστησε τους πρώην συμπαίκτες του μέσω του twitter, δίνοντας ραντεβού στο Μουντιάλ της Ρωσίας, το 2018.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Με αφορμή τη δήλωση του Κώστα Κατσουράνη ότι σταματά το ποδόσφαιρο, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

"Εκ μέρους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ευχαριστώ τον Κώστα Κατσουράνη για τη μακρά προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στην Εθνική Ομάδα.

Ο Κώστας Κατσουράνης έπαιξε συνολικά σε 116 αγώνες της Εθνικής από το 2003 μέχρι και εφέτος τον Ιούνιο και ήταν παρών σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με κορυφαία αυτή της κατάκτησης του EURO 2004. Συγκαταλέγεται αναμφίβολα ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες που ανέδειξε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Του ευχόμαστε τα επόμενα βήματα του να είναι εξίσου επιτυχημένα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κατσουράνης: "Ευχαριστώ, τα λέμε στη Ρωσία"

Ανακοίνωση από τους διεθνείς για τον Κώστα Κατσουράνη

News 24/7

24MEDIA NETWORK