Τα γκολ του φιλικού Ελλάδα-Ισλανδία

Δείτε VIDEOS από την φιλική αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ισλανδία στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Τα γκολ του φιλικού Ελλάδα-Ισλανδία

Ο Βασίλης Τοροσίδης κέρδισε πέναλτι και ο Κώστας Φορτούνης το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0. Συγκεκριμένα, ο αμυντικός της Ρόμα κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Χάλφρεντσον, ο Φορτούνης ανέλαβε την εκτέλεσή του και στο 19ο λεπτό άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το παρθενικό του γκολ με τα γαλανόλευκα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 1-0:

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 31ο λεπτό, ήρθε το 2-0. Ο Τοροσίδης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ίνγκασον δεν απομάκρυνε σωστά, η μπάλα στρώθηκε στον Φορτούνη, κι αυτός μ' ένα εξαιρετικό σουτ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 2-0:

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΙΣΛΑΝΔΩΝ:

Το 2-1:

Το 2-2:

Το 2-3:

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ