Δύο τα νέα πρόσωπα του Σκίμπε στο δρόμο προς το Euro 2020

Ο Μίχαελ Σκίμπε έκανε γνωστές τις επιλογές του για το πρώτο ματς της Εθνικής Ελλάδας στο δρόμο προς το Euro 2020, με δύο παίκτες να καλούνται για πρώτη φορά στην "γαλανόλευκη".

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ / ΣΚΙΜΠΕ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ / ΣΚΙΜΠΕ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

H Εθνική Ελλάδας μετράει αντίστροφα για τα δύο πρώτα της παιχνίδια στο δρόμο προς την τελική φάση του Euro 2020, που θα είναι αυτά με την Ελβετία (23/3, 20:00, ΟΑΚΑ) και την Αίγυπτο (27/3, 20:00, Letzigrund Stadion Ζυρίχης), και σε αυτά ο Μίχαελ Σκίμπε θέλησε να έχει πάρα πολλές επιλογές για να "τσεκάρει" παίκτες ενόψει της συνέχειας.

Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε 27 ποδοσφαιριστές, με κάποιους εξ αυτών να έχουν ελάχιστες κλήσεις μέχρι πρότινος (όπως για παράδειγμα ο Γιαννιώτης του Ατρομήτου και ο Μπακάκης της ΑΕΚ) και δύο να λαμβάνουν για πρώτη φορά "προσκλητήριο".

Δύο τα νέα πρόσωπα του Σκίμπε στο δρόμο προς το Euro 2020

Πρόκειται για δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, με τους Δημήτρη Λημνιό και Ευθύμη Κουλούρη, να καλούνται για πρώτη φορά στην καριέρα τους σε αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αναλυτικά οι διεθνείς που περιλαμβάνονται στην πρόσκληση του κ. Σκίμπε:

Καρνέζης, Γιαννιώτης, Μπάρκας, Τοροσίδης, Μπακάκης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Λυκογιάννης, Τζαβέλας, Ρέτσος, Παπαδόπουλος Κυρ., Ταχτσίδης, Τζιόλης, Πέλκας, Κουρμπέλης, Σάμαρης, Ζέκα, Φορτούνης, Μπακασέτας, Μήτρογλου, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης, Γιαννιώτας, Δώνης, Λημνιός, Κουλούρης.

* Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα 19 Μαρτίου και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά την ίδια ημέρα στις 17:00 (κλειστή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό).

News 24/7

24MEDIA NETWORK