Κρίμα που δεν μέτρησε η γκολάρα του Σταφυλίδη: θύμισε Φαν Μπάστεν!

Ο Κώστας Σταφυλίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της αιγυπτιακής εστίας θυμίζοντας έντονα... Μάρκο Φαν Μπάστεν στον τελικό του Euro 88, όμως το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ (VIDEO)!

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ 2018 / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÃÉÂÑÁËÔÁÑ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ÓÔÁÖÕËÉÄÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ 2018 / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÃÉÂÑÁËÔÁÑ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ÓÔÁÖÕËÉÄÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Γκολ που μπαίνουν μία φορά τα δέκα χρόνια και ίσως μία και μοναδική φορά στην καριέρα κάθε παίκτη πέτυχε ο Κώστας Σταφυλίδης κόντρα στην Αίγυπτο, με το αρνητικό μέρος της υπόθεσης να είναι πως δεν το... πανηγύρισε!

Αναφερόμαστε στη φάση του 36ου λεπτού στο διεθνές φιλικό της Αιγύπτου με την Ελλάδα ( 1-0 στο ημίχρονο με την κεφαλιά του Καρέλη από το 30ο λεπτό), με τον αριστερό μπακ της ομάδας του Μίχαελ Σκίμπε να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με μονοκόμματο αριστερό σουτ από τρομερά πλάγια θέση αλλά το γκολ να μη μετράει καθώς όταν τροφοδοτήθηκε ήταν εκτεθειμένος...

Φυσικά έφερε στις μνήμες αρκετών το ιστορικό γκολ του Μάρκο Φαν Μπάστεν στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 1988, με το οποίο είχε ανοίξει το δρόμο για την νίκη της Ολλανδίας επί της Σοβιετικής Ένωσης και την κατάκτηση του τροπαίου από τους "οράνιε".

Η ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑΦΥΛΙΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΕ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK