Ο πατριώτης Σωκράτης έδωσε το σύνθημα!

Μέσω Facebook ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος... ξεσήκωσε τους Έλληνες ενόψει της ρεβάνς με τους Κροάτες στο Φάληρο. Ο αρχηγός την Εθνικής τοποθετήθηκε τόσο όσο χρειάζεται για να δώσουν οι διεθνείς τον καλύτερο τους εαυτό.

Ο πατριώτης Σωκράτης έδωσε το σύνθημα!

Με μία ελληνική σημαία κι ένα εξαιρετικό μήνυμα να τη συνοδεύει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος το πήρε πάνω του ενόψει της κυριακάτικης (12/11) ρεβάνς με την Κροατία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο αρχηγός της Εθνικής έγραψε λόγια πατριωτικά, τονίζοντας στο τέλος του μηνύματός του το εξής: " Στόχος τώρα είναι να δώσουμε τα πάντα, μέχρι τέλους και ό,τι κι αν γίνει τελικά να είμαστε σίγουροι ότι παλέψαμε όπως οι Έλληνες ξέρουμε."

Ο Παπασταθόπουλος το πιστεύει ότι η Ελλάδα μπορεί τη μεγάλη ανατροπή, και με το μήνυμά του ξεκάθαρα... ξεσηκώνει τον κόσμο να μην απογοητεύεται από το 4-1 και να γεμίσει το γήπεδο για να στηρίξει τον Σκίμπε και τους διεθνείς μας: " Όποιος κι αν είναι ο στόχος, μεγάλος ή μικρός, είναι πάντα σημαντικός για την ιστορία της χώρας μας και την αξία της ομάδας.

Για αυτό, σε αυτή τη δύσκολη στροφή της Εθνικής μας, είναι σημαντικό να παραμείνουμε όλοι μαζί και να μη χάσουμε όσα με κόπο καταφέραμε: να γίνουμε ξανά ομάδα και να κερδίσουμε το σεβασμό. Κι αυτό το χρωστάμε σε όλους τους Έλληνες. Στόχος τώρα είναι να δώσουμε τα πάντα, μέχρι τέλους και ό,τι κι αν γίνει τελικά να είμαστε σίγουροι ότι παλέψαμε όπως οι Έλληνες ξέρουμε..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK