Τρεις... εμπνεύσεις του Σκίμπε χωρίς δύο ενενηντάλεπτα!

Τρεις βασικές επιλογές του Μίκαελ Σκίμπε για το ματς της Εθνικής με την Κροατία δεν έχουν συμπληρώσει φτάνοντας στο μήνα Νοέμβριο ούτε... δύο 90λεπτα όλοι μαζί.

Τρεις... εμπνεύσεις του Σκίμπε χωρίς δύο ενενηντάλεπτα!

Η συντριβή της Εθνικής Ελλάδας στο "Μάξιμιρ"... υπογράφηκε με δύο πολύ φθηνά γκολ, δηλαδή το 1-0 και το 4-1, προσφορά 110% δική μας. Κατά... σύμπτωση (:) Καρνέζης και Σταφυλίδης αντίστοιχα, που είχαν συμμετοχή σε αυτές τις δύο μοιραίες φάσεις, έχουν... σκουριάσει στις ομάδες τους αφού αγωνίζονται σπανιότατα! Κάτι αντίστοιχο δηλαδή που ισχύει και με τον Ανδρέα Σαμάρη στην Μπενφίκα, ο οποίος επίσης επιλέχθηκε χθες στην ενδεκάδα της "γαλανόλευκης" χωρίς να μπορεί στο κέντρο να δώσει τα απαραίτητα στηρίγματα

Γενικότερα οι... ιδιαίτερες εμπνεύσεις του Μίκαελ Σκίμπε δεν "τράβηξαν" στο Ζάγκρεμπ. Για την ακρίβεια μάλλον τον πρόδωσαν, αρχής γενομένης από την διάταξη των 3 στόπερ που την εγκατέλειψε αμέσως μετά το γρήγορο 2-0 (να παίζεις με τόσους στόπερ και να σε εκτελεί με τακουνάκι ο ξεμαρκάριστος αντίπαλος σεντερ φορ, Κάλινιτς, μέσα από την μικρή περιοχή)! Η επιλογή του Μανιάτη ως δεξιού μπακ, με τον Πέρισιτς να τον εκθέτει επανειλημμένα και τον Γερμανό κόουτς να τον αποσύρει από το ματς άρον, άρον στην ανάπαυλα.

Σε ένα ματς τέτοιας κρισιμότητας και τόσης υψηλής έντασης ασφαλώς και μέτρησε ότι ανάμεσα στους έντεκα βασικούς του Σκίμπε βρέθηκαν τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι φέτος, έχοντας φτάσει στο μήνα Νοέμβρη δεν συμπληρώνουν αν προσθέσουν τα αγωνιστικά τους λεπτά ούτε δύο ενενηντάλεπτα (χωρίς να λογαριάζουμε τον Μήτρογλου, ο οποίος λόγω τραυματισμού αυτός δεν έχει πάρει πολλά ματς στην Μαρσέιγ!)

Ο Ορέστης Καρνέζης, μόλις το περασμένο σαββατοκύριακο βρήκε χώρο και χρόνο στην Γουότφορντ εξαιτίας του τραυματισμού του Γκόμες. Ο... σκουριασμένος Έλληνας πορτιέρε έχει αγωνιστεί μόλις 31' φέτος!

Το βασικό αριστερό μπακ χαφ της Εθνικής, Κώστας Σταφυλίδης, δεν διάγει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στην Άουγκσμπουργκ, καθώς μετρά μόλις 10 αγωνιστικά λεπτά, ενώ ο τρίτος της παρέας Ανδρέας Σάμαρης έχει παίξει φέτος στη Μπενφίκα 116'.

Σύνολο για Καρνέζη, Σταφυλίδη, Σάμαρη: 157 λεπτά, δηλαδή ούτε δύο ματς όλοι μαζί...

Να επισημάνουμε πως και ο Γιάννης Μανιάτης μπήκε στα... βαθιά από τον Γερμανό τεχνικό που του έδωσε την ευθύνη του δεξιού μπακ για να τον αλλάξει με τον Ρέτσο (ουσιαστικά κι αυτός υπηρεσιακός δεξιός μπακ). Ο 31χρονος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, φέτος μετρά 430 λεπτά στην Αλάνιασπορ, αλλά τα περισσότερα απ' αυτά έχει παίξει ως αμυντικό χαφ και μόλις δύο ως δεξί...

News 24/7

24MEDIA NETWORK