Η απάντηση του Παπασταθόπουλου για την Εθνική

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος απάντησε στα όσα καταμαρτυρούν στους διεθνείς και εξήγησε την εικόνα της ομάδας.

Η απάντηση του Παπασταθόπουλου για την Εθνική
Παπασταθόπουλος-Εθνική INTIME SPORTS

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος παραδέχθηκε την κακή εικόνα της Εθνικής Ελλάδας στη Ρουμανία, ωστόσο τόνισε ότι το αμυντικό παιχνίδι ήταν αυτό που έφερε τον βαθμό της "λευκής" ισοπαλίας και έκανε σύγκριση με την ομάδα πριν από δύο χρόνια.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας σχολίασε αρχικά την εικόνα στο Βουκουρέστι, μιλώντας στον "OTE Sport": "Στο πρώτο 20λεπτο προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, μετά χάσαμε τις γραμμές, λόγω έλλειψης συγκέντρωσης και δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε μια δεύτερη μπάλα και η εικόνα μας δεν ήταν καλή. Στο προηγούμενο παιχνίδι χάσαμε, αλλά είχαμε κατοχή, ενέργεια και δημιουργία. Σήμερα παίξαμε κακό ποδόσφαιρο, το οποίο, όμως, μας έδωσε έναν πόντο. Συγκεντρωθήκαμε περισσότερο στην αμυντική λειτουργία και παρά τα κενά, δεν το πληρώσαμε".

"Η Εθνική έχει πάρα πολλά προβλήματα. Αυτός ο χρόνος που πέρασε δεν είναι καλός για εμάς. Προσπαθούμε να δούμε τι φταίει και ελπίζω όλοι μαζί, οι παίκτες και η διοίκηση, να αλλάξουμε την κατάσταση".

"Όταν αυτή η ομάδα δεν πάει καλά, υπάρχουν παίκτες που πονάνε και προσπαθούν για το καλύτερο. Εγώ και τα άλλα τα παιδιά θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την Εθνική εκεί που ήταν ή έστω σε καλύτερη μοίρα, ώστε να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στον κόσμο".

Καταλήγοντας, έκανε μία σύγκριση με την προ δύο ετών αναμέτρηση στο ίδιο γήπεδο με τον ίδιο αντίπαλο για τα μπαράζ πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014, στο οποίο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1 και είχε σφραγίσει "εισιτήριο" για Βραζιλία.

"Βλέποντας αυτό το ματς και εκείνο που παίξαμε πριν από σχεδόν δύο χρόνια, αν είχαμε εκείνη την ομάδα και δεν είχαν αλλάξει τόσα πράγματα, θα είχαμε την ομοιογένεια για να κερδίζουμε όλους αυτούς του αντιπάλους".

Διαβάστε ακόμη

Σταύρος Καραΐνδρος: Μια φορά κι έναν καιρό ήταν η Εθνική...

Ρουμανία - Ελλάδα 0-0

Επεισόδιο on air: Αποχώρηση Παπασταθόπουλου

Tα καλύτερα tweets του Ρουμανία-Ελλάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK