Η αποστολή του Σκίμπε για Λουξεμβούργο και Τουρκία

O Μίχαελ Σκίμπε απηύθυνε πρόσκληση σε 25 ποδοσφαιριστές για τους φιλικούς αγώνες της Εθνικής Ομάδας στο Λουξεμβούργο (13/11) και στην Τουρκία (17/11).

Η αποστολή του Σκίμπε για Λουξεμβούργο και Τουρκία

Την πρώτη του αποστολή στην Εθνική ομάδα ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (6/11) ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίχαελ Σκίμπε. Ο Γερμανός δεν προχώρησε σε κάποια έκπληξη, καλώντας τα συνηθισμένα πρόσωπα και λογικά θα δοκιμάσει παίκτες και σχήματα στα δύο φιλικά παιχνίδια που ακολουθούν στο Λουξεμβούργο (13/11) και στην Τουρκία (17/11).

Το μόνο αξιοπερίεργο έχει να κάνει με τον Απόστολο Γιάννου, ο οποίος στο ματς του Αστέρα με τον ΑΠΟΕΛ για το Europa League έγινε αναγκαστική αλλαγή, έχοντας γυρίσει το αριστερό του πόδι. Αν κρίνουμε πάντως από την κλήση του Σκίμπε, τότε ο τραυματισμός του δεν πρέπει να είναι σοβαρός.

Από εκεί και πέρα, στη "γαλανόλευκη" επέστρεψαν οι Νίνης, Τζαβέλλας και Σιόβας, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Κονέ, Μάνταλος και Σταφυλίδης.

Οι διεθνείς που περιλαμβάνονται στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι εξής: Καρνέζης, Καπίνο, Βελλίδης, Βύντρα, Τοροσίδης, Κίτσιου, Σιόβας, Παπαδόπουλος Κυρ., Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Μόρας, Χολέμπας, Τζαβέλλας, Πέτσος, Τζιόλης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Πέλκας, Νίνης, Φορτούνης, Αθανασιάδης, Μήτρογλου, Καρέλης, Αραβίδης, Γιάννου.

Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας θα συγκεντρωθεί την Τρίτη 10/11 και οι διεθνείς θα προπονηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά την ίδια ημέρα στις 17:30 (κλειστή προπόνηση για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σκίμπε: "Να ξαναγίνει η Εθνική κλειστό κλαμπ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK