Η προεπιλογή της Εθνικής Νέων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ19

Την 23άδα που θα λάβει μέρος στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής Νέων ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19 του 2015 ανακοίνωσε ο Γιάννης Γκούμας.

Η προεπιλογή της Εθνικής Νέων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ19

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στην Ελλάδα το διάστημα 6-19 Ιουλίου σε Λάρισα, Κατερίνη και Βέροια, ενώ στην αποστολή για τους αγώνες της τελικής φάσης θα συμμετάσχουν 18 παίκτες.

Η "γαλανόλευκη" θα τεθεί αντιμέτωπη στο πλαίσιο του πρώτου ομίλου με την Ουκρανία (6/7, 20:30, Δημ. Βέροιας), την Αυστρία (9/7, 22:00, AEL FC Arena) και την Γαλλία (12/7, 21:00, Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης). Οι δύο πρώτοι στη βαθμολογία προκρίνονται στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η 23άδα: Κώστας Κότσαρης, Μάνος Σάλιακας, Κώστας Τσιμίκας, Αλμπέρτος Ρούσσος, Τίμος Τσελεπίδης, Ζήσης Καραχάλιος, Στέλιος Πόζογλου, Πασχάλης Στάικος, Ευθύμης Κουλούρης, Πέτρος Ορφανίδης, Μιχάλης Ηλιάδης, Χρήστος Θεοδωράκης, Παναγιώτης Κυνηγόπουλος, Άλκης Μαρκοπουλιώτης, Νίκος Βασαΐτης, Γιώργος Κυριακόπουλος, Δημήτρης Μαυρίας, Σπύρος Παπασπύρος, Νίκος Βέργος, Τάσος Δώνης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Αριστομένης Τζιτζικαλάκης, Βασίλης Μηλιώτης.

Οικονομία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σπίτια και αυτοκίνητα και με την απόδειξη του καφέ

Την παροχή κινήτρων προς τους φορολογούμενους να ζητούν αποδείξεις προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών. Λοταρία και για τις αποδείξεις του 2016 ασχέτως τού πότε θα εφαρμοστεί το πλαστικό χρήμα

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ