Η προεπιλογή της Εθνικής Νέων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ19

Την 23άδα που θα λάβει μέρος στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής Νέων ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19 του 2015 ανακοίνωσε ο Γιάννης Γκούμας.

Η προεπιλογή της Εθνικής Νέων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ19

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στην Ελλάδα το διάστημα 6-19 Ιουλίου σε Λάρισα, Κατερίνη και Βέροια, ενώ στην αποστολή για τους αγώνες της τελικής φάσης θα συμμετάσχουν 18 παίκτες.

Η "γαλανόλευκη" θα τεθεί αντιμέτωπη στο πλαίσιο του πρώτου ομίλου με την Ουκρανία (6/7, 20:30, Δημ. Βέροιας), την Αυστρία (9/7, 22:00, AEL FC Arena) και την Γαλλία (12/7, 21:00, Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης). Οι δύο πρώτοι στη βαθμολογία προκρίνονται στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η 23άδα: Κώστας Κότσαρης, Μάνος Σάλιακας, Κώστας Τσιμίκας, Αλμπέρτος Ρούσσος, Τίμος Τσελεπίδης, Ζήσης Καραχάλιος, Στέλιος Πόζογλου, Πασχάλης Στάικος, Ευθύμης Κουλούρης, Πέτρος Ορφανίδης, Μιχάλης Ηλιάδης, Χρήστος Θεοδωράκης, Παναγιώτης Κυνηγόπουλος, Άλκης Μαρκοπουλιώτης, Νίκος Βασαΐτης, Γιώργος Κυριακόπουλος, Δημήτρης Μαυρίας, Σπύρος Παπασπύρος, Νίκος Βέργος, Τάσος Δώνης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Αριστομένης Τζιτζικαλάκης, Βασίλης Μηλιώτης.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ